8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ NIJE MOGAO DA PREĆUTI: Ovo je tajvanska kanasta, poništili su nam čist gol!

Objavljeno: 02.03.19 u 22:03

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević smatra da je njegova ekipa oštećena u 159. večitom derbiju. 

Šampion Srbije remizirao je 1:1 na svom terenu sa Partizanom u okviru 24. kola Superlige. Pri rezultatu 0:0 poništen čist pogodak Bena, jer su sudije signalizirale ofsajd, iako je krilni napadač Crvene zvezde  bio u dozvoljenoj poziciji.

– Šta su bili ključni momenti? Derbi je kreiran u atmosferi kako je jedan klub oštećen konstantno, a sada ste videli situaciju u 23. minutu i regularan, čist gol. Onda će neko reći „Idemo dalje“, „Vi ste Zvezda“… Mislim da je i ova druga situacija jako sumnjiva, da ne kažem da je njihov pogodak bukvalno iz ofsajda. Probali smo nešto da promenimo na poluvremenu, nije ni igračima bilo baš svejedno, odmah smo imali informaciju na klupi da je gol Bena bio regularan. I da je priznat bio bi onda sasvim drugačiji tok utakmice. Neko će reći da je to alibi, a imali smo i laktanje Nikolića direktno u vrat – rekao je Milojević.

FOTO: STARSPORT

Trener Zvezde nastavio je u dahu:

– Neko će reći kako sutra idemo dalje. Ne želim da pričam. Dugo sam ovde, opet dolazimo do toga kako je neko mezimica, a mi ćutimo i radimo, tako ćemo se i ponašati. Rekao sam šta je bilo pre dve godine, ovo je tajvanska kanasta. Činjenica je da smo žestoko oštećeni što su velike stvari za jednu ovakvu utakmicu. To je moj utisak.

Milojević se još jednom osvrnuo na tok derbija.

– Imamo više od 30 kvalitetnih igrača, a imali smo i derbi pun tenzija i naboja. To je sasvim drugačija utakmica. Šta se očekuje, da imamo posed 90 odsto? Partizan je dobra ekipa i ti momci se bore. Pričamo direktno, imali smo gol u 23. minutu i onda možemo da pričamo. Zašto ne pričamo o jednoj situaciji? Šta se očekuje, kako da Zvezda igra? Zadovoljan sam igrom.

FOTO: STARSPORT

Trener crveno-belih je naglasio kako u derbiju često nema pregršt lepih poteza, kao i to da odlučuju sitnice.

– Kada se uđe u derbi, ponese i atmosfera, ne može sve da se predvidi. Imate iskusne igrače na obe strane koji možda ne donesu šta treba, a debitanti možda budu fenomenalni. Derbi je poseban. Mi smo bodovno gde jesmo, Partizan je tu gde jeste, a derbi nije dugo bio igrački lep. Znate dobro šta je i šta se pričalo, te biće toliko ili biće ovako, sad će Zvezda dati toliko golova Partizanu. Hipotetčki je postavljena kalkukacija kako je neko jači. Igrale su dve kvalitetne ekipe iz vrha tabele, detalji apsolutno odlučuju, da li ćeš se okliznuti… Uđe i nervoza posle neke greške, fudbal je to, a posle se teško vratite – zaključio je Milojević.

0
0
8 Komentara
  1. Ahahahaha, ti se milojevicu javljas leleeee, hajde iznesi ko je sve protiv vas ostecen, da je postenja vodio bi zvezdu u BETON ligi da postoji, jer dalje odatle nebi bilo mesta za vas, pokrij se, i cuti, daleko si ti od klase trenera, moraju da ti se dovedu nauceni da ti odigraju, jer se od tebe slabo sta moze i nauciti, inace bi te grci zadrzali, da ti daju klince zvezdine da vodis nebi ni F od fudbala licilo tamo, zato moraju da ti dovedu naucene, pa ti eeto nesto da imas, inace evropa vam pokazala gde vam je mesto, i da samo partizan po njoj moze da sparta, pozdravcic i hajd na limunadcic.

    0
    0
    Odgovori
  2. Evo po ko zna koji put mi derbi neda da spavam. Pogadjate Zvezdas sam i to u ozbiljnim godinama.
    Miloje? Znam ga licno, pa sam se bas radovao kad je doso. Poverenje je ulivao nj.rad u Cuki. Taj presing i upornost koji tako nedostaju Zvezdi od Milojevog dolaska. Nije to uspeo nikad u Zvezdi. Sve se slazem sa prethodnim komentarom. Miloje definitivno ne zna da pripremi ekipu psiholoski za derbi. Miloje svaki put izadje iz priprema s polupripremljenim i uspavanim timom. Uvek timu nedostaje za uigranost i pravi ritam bar jos 5 pripremnih utakmica. Svaki put! To postaje losa navika! Igra? Ocaj! Dekadentna! Bez presinga! Lose kretanje u odbrani i na sredini. Lose pozicioniranje. Svaki put strah bez osnova. Ukocenost. Najvise me nerviraju Borjanova degaziranja po sistemu durni pa ko uvati uvati. To je taktika ocaa, a imas tim sa bar 16-17 majstora i realno i po igracu bolji bar 5x od Grobarskog MOCNIJI !!!
    Miilloooojjeeee, ispade glupost sto ne ode u Emirate i sebe radi i kluba radi. 2 mil za slobodu trenera eeejj!? Miloju sinoc na klupi sedi ili cak nii ne sedi: Pavkov/ a igra Boaci!?/, nigde Ivanica, a onolka frka da se dovede, nigde Jevtovica, Vukanovica,nigde ni opasno dobrog Jirke?! Nigde nista!!! Vreme je Miloje! Emirati, ako jos moze??? Ja bih reko DA!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Stvarno ko god napadne zvezdinu zadnju liniju sledi ispucavamje sto dalje.pa ko to treba da im pokaze?miloje za to uzima debele pare.ovi menadzeri iz evrope koji su dosli mora da im je to posledmji put.

    0
    0
    Odgovori
  4. džaba ti novci ipak varaju bolje,svoje mane su sakrili a ti si pročitan trener,neznaš da naučiš igrače kakoda na presing iznesu loptu,jedino da je dunu napred i ako Pavkinjo dođe do nje i u Evropi si isto igrao i u prvenstvo dali je Radnik…Napredak…ti neznaššššššššš,lepo odi posle derbija i hvala ti uspeo si da fudbalere odučiš od fudbala a bili su klasa kavi plejmekeri trebi trebaju trubači,ti si obični filozof koji nema pojama.Nebrukaj se tj.nebrukaj više dečaci

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter