0
ATP

RODŽER FEDERER: Moram hitno na sastanak sa Đokovićem!

Objavljeno: 28.02.19 u 20:05

Rodžer Federer je danas pobedio Fernanda Verdaska na turniru u Dubaiju, a posle meča je najavio hitan sastanak sa velikim rivalom na terenu.

Ne samo poslednjih dana, već i meseci glavna tema među teniserima je novi format Dejvis kupa. Rodžer Federer je na ovu temu već razgovarao sa Rafaelom Nadalom, ali ne i sa Novakom Đokovićem koji je predsednik Saveta igrača.

– Važno je da vidimo kako se Dejvis Kup razvija, da budem iskren. Razgovarao sam sa Rafom tokom turnira. Novaka nisam video. Pretpostavljam da je to moja greška jer sam ranije izgubio. „Opljačkali“ su me da ne provedem više vremena tamo – rekao je Federer misleći na poraz od Stefanosa Cicipasa i potom dodao:

– Mislim da do neke mere ja treba da donesem odluku da li bi trebalo da budem umešan. Nisam politički aktivan. Nisam u veću igrača. Ali, uvek sam srećan kada slušam o tim stvarima. U nekom trenutku takođe treba biti oprezan sa vremenom, Novakovim vremenom u veću kao predsednik. Moram da odigram to na pravi način. Mislim da moj sledeći razgovor mora da bude s njim – istakao je Federer.

Možda je za to prilika već u Indijan Velsu prvom Mastersu iz serije hiljadu ove sezone.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter