0
Domaći fudbal

ZMAJEVI LETE NA BANOVO BRDO: Aničić – poštujemo Čukarički ali imamo prava da se nadamo

Objavljeno: 22.02.19 u 13:28

Beogradski derbi igraće Čukarički i Voždovac. Utakmica na Banovom Brdu igra se u nedelju od 13 časova. 

Na konferenciji za medije koja je na stadionu FK Voždovac održana povodom najave utakmice 23. kola Superlige u kojem Zmajevi na Banovom Brdu gostuju ekipi Čukaričkog, javnosti su se obratili Šef stručnog štaba Dragan Aničić i golman Marko Knežević.

Dragan Aničić apostrofirao je veliki respekt koji ima prema Čukaričkom, i napomenuo da Voždovac dolazi da se nadmeće.

Čukarički je tim koji godinama unazad ide uzlaznom putanjom i imaju odličan sistem rada. Ne pretimo, jer nije pametno pretiti takvom timu, ali ako nastavimo sa igrom koju smo uspostavili i ako budemo pristupili ovoj utakmici kao i prošloj, onda nemam nikakvu bojazan. Dolazimo na Banovo Brdo da se nadigravamo, rekao je Aničić.

On je potom apostrofirao od koga Zmajevima može da preti najveća opasnost,

Mudrinski je već nekoliko sezona najbolji strelac ekipe i sigurno je da na njega treba obratiti pažnju. Dosta je tu odličnih igrača, nekadašnjih reprezentativaca, sadašnjih mladih reprentativaca, sve u svemu odlična ekipa, ističe strateg ekipe sa Dušanovca.

Kada se govori o planovima i ambicijama Voždovca, Aničić je izričit.

– Ja uvek pred sebe stavljam najveće domete, pa tako i pred ekipu. Ne odustajemo od plej ofa, i dalje imamo šanse, tako da je ekipa motivisana maksimalno, poručio je trener Voždovca..

Golman Voždovca, Marko Knežević, uspeo je da u prošlom meču sa Napretkom iz Kruševca sačuva svoju mrežu i nada se da će tako biti i u narednom duelu na Banovom Brdu.

– Ovo je pravi gradski derbi, i utakmica koja nosi mnogo neizvesnosti, kao i svaka naša utakmica sa ekipom Čukaričkog. Dolazimo polako nakon priprema do svoje igre i nadamo se da ćemo u nedelju nastaviti niz koji smo započeli protiv Napretka. Pozivam navijače i ljubitelje fudbala da dođu u što većem broju i da napravimo jedan prelep fudbalski ambijent, poručuje Knežević.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter