7
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

TRAJU PRIPREME ZA DERBI: Vladan Milojević o Radniku, povredama, Ivaniću…

Objavljeno: 22.02.19 u 14:48

Trener Crvene zvezde na konferenciji za medije je najavio meč protiv Radnika u Surdulici.

Taj susret igra se sutra od 17 časova, a Milojević je najavio da njegove igrače očekuje vrlo nezgodno gostovanje.

– Gostujemo ekipi koja ima najbolji tim od kad sam ja ovde. Oni su ekipa koja je spoj iskustva i mladosti. Imaju i internacionalce i igrače koji su se vratili iz inostranstva. Ne bih nikoga izdvajao, jer imaju jak kolektiv. Za to je zaslužan trener Milanović. Očekujem veliku podršku naših navijača. Dobar je teren u Surdulici. Surdulica se domacibski odnosi prema klubu i dace sve od sebe da teren bude u dobrom stanju, oni su pravi domaćini i daće sve od sebe da teren bude u pravom stanju- rekao je Zvezdin strateg.

Zatim je rekao par reči o povredama Gobeljića, Jovančića i Rodića.

– Ide u dobrom pravcu, videćemo kad ce moći da se vrate. Nema ostalih kadrovskih problema. U celoj Srbiji vlada grip, pa ko zna sta će biti- istakao je Milojević.

Izneo je i svoje utiske o novajliji Mirku Ivaniću.

– Neki igrači se malo teže priviknu, neki lakše. Ne bih ni sa kim žurio, treba vremena da se prilagodi. Oni su svesni težine Zvezdinog dresa, ali sve dolazi na svoje kroz treninge. Svaki igrač želi da ostavi pozitivan utisak, pa očekujem strpljenje od svih. Vukanović i Vulić su došli u Zvezdu jer su pokazali potencijal i sigurno će ostaviti dubok trag – ističe Milojević.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0
7 Komentara
  1. Како смо заборавни… Изгледа да треба да нам се врати период, од пре 5-6 година, да би поштовали ово што имамо сад!

    0
    0
    Odgovori
    • Ма све стручњак до стручњака. И сам знаш да имамо убедљиво ,,највише фудбалских тренера по глави становника на свету“. Срећа за нас праве Звездаше, па се ништа не питају. Могу да ,,лају“ од данас до сутра…

      0
      0
      Odgovori
  2. Malo pre sam posetio sajt Zvezde i hteo sam da pročitam nešto o utakmici sa Radnikom, koja je na program sutra, ali i da vidim ko su kandidati za tim! Na sajtu Zvezde nigde i ne pominju utakmicu u Surdulici, kao da se ona i ne igra! Samo se piše o derbiju sa Partizanom! Ne znam ni koji su fudbaleri otputovali u Surdulicu, ali znam sigurno da će igrati onaj nemilosrdni strelac iz penala i/ili sa gol linije (kada ostane sam). To je onaj napadač za koga su se prethodne zime otimali najveći klubovi Evrope i stajali u redu za njim na Marakani, po ciči zimi ali im ovi iz Zvezde nisu hteli priuštiti zadovoljstvo da on ode u Evropu i tako oslabi interese Zvezde u Evropi. Zato ga je Zvezda poslala u Kinu, ali ona dva diletanta od trenera Fabio Kapelo i Kuzmin Olaru, nisu prepoznali klasu u njemu pa su ga držali na klupu, celih 7 meseci!

    0
    0
    Odgovori
  3. А јој, види стручњака! Све ФМ ТРЕНЕРЧИНЕ; освојили Лигу Шампиона са Звездом у својој 1. сезони, па мисле да су побрали сву памет овог света. Само, стручњаци, у ,,СТВАРНОСТИ“ кад изгубиш утакмицу не можеш изаћи из игрице, па ,,сејв“ вратити пре меча и поновити утакмицу…

    0
    0
    Odgovori
  4. Vukanović i Vulić su došli u Zvezdu jer su pokazali potencijal i sigurno će ostaviti dubok trag – ističe Milojević! Hoće, hoće, ali verovatno kada ode Ben, jer on je za sada u prednosti i ima veliko poverenje Milojevića, može da bira gde će da igra i na kojem mestu (levo/desno krilo, centralni vezni, iza špica pa čak i centarfor). Ben je uzvratio na poverenje svom intimusu iz Grčke, i ostavio dubok trag u SLS, postigavši samo iz penala (u dve sezone) 10 pogodaka! I u Evropi je Ben odigrao izvanredno, bio je najbolji protivnički igrač, jer se u grupnoj fazi LŠ nije video na terenu. Izgubio se potpuno u nekom uglu kod korner zastavice, ličio mi je na nemoćnog goluždravog ptića! Jedino po čemu je bio zapažen to su auti, jer izvođenje auta je doveo do perfekcvije! “Napred sa Benom u nove poraze”! (Prafraza izreke V.Bulatovića-Viba)!

    0
    0
    Odgovori
  5. Kaže Milojević kako svaki igrač želi da ostavi pozitivan utisak! Isto tako i mi navijači Zvezde želimo da Milojevć konačno ostavi pozitivan utisak na nas navijače, pa da Zvezda konačno počne da igra brzo, borbeno, tečno sa puno energije! Milojević ima sve preduslove da to uradi, jer ima izvanredne pojedince, ostalo je samo da uigra tim i napravi prepoznatljivu igru! Ovo do sada ne valja ništa, jer se igra sporo, jalovo, neborbeno, neki igrači spavaju na terenu. Igra bez lopte i otkrivanje je za neke igrače misaona imenica! Mi, navijači Zvezde i dalje strpljivo čekamo!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter