3
Domaći fudbal

FOTO: Radnik Surdulica

SURDULICA SPREMNA ZA DERBI: Radnik objavio cene karata za meč protiv Zvezde

Objavljeno: 20.02.19 u 00:17

Fudbaleri Radnika dočekuju Crvenu zvezdu u Surdulici. Utakmica 23. kola igra se od 17 časova u subotu.
Nakon ubedljive igre protiv novosadske Vojvodine Crvena zvezda putuje na drugi kraj Srbije. U utakmici 23. kola Radnik iz Surdulice ugostiće šampiona Srbije. Taj meč igra se u subotu od 17 časova a sve pripreme za odigravanje su završene i Surdulica spremno dočekuje crveno-bele. 

Objavljene su i cene ulaznica. Ukoliko želite mesto na istočnoj tribini potrebno je izdvojiti 500 dinara, a ukoliko se ipak odlučite za zapadnu, ulaznica je 300 dinara, dok su sever i jug 200. Ulaznice se prodaju na biletarnici u centru grada svakog dana od 10 do 14 časova a na dan utakmice prodavaće se i na blagajni stadiona od 12 časova, pa sve do početka meča. 

0
0
3 Komentara
  1. koja beda o srpskog fudbala, napravi zvezda u NEREGULARNOJ-NAMESTENOJ zvezdinoj ligi … sve namestene utakmice koje zvezda igra po livadama-utrinama po Srbiji … postadose derbiji !? kome ovo sluzi i zasto …??? jasno ko dan: drzavnm projekatu … tamo ce biti i ana.

    0
    0
    Odgovori
    • Jesi napasao ovce ili zjakaš po internetu a one gladne bleje ??? Izgleda i tebi Tumbasova učiteljica predavala.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter