0
Košarka

FOTO: STARSPORT

NAJNOVIJE VESTI: Miloš Teodosić u Srbiji – doneo hrabru odluku o klupskoj karijeri!

Objavljeno: 18.02.19 u 13:22

Plejmejker se nakon dužeg vremena našao na spisku Aleksandra Đorđevića.

Obaveze u NBA su ga u prethodnim prozorima kvalifikacija sprečavale da bude deo nacionalnog tima.

Sada je Teodosić tu i biće važan šraf u poslednje dve kvalifikacione utakmice. Srbija će igrati sa Estonijom i Izraelom, a jedna pobeda vodi na Mundobasket. Ipak, u prvom planu je klupska karijera Teodosića koji je napustio Los Anđeles Kliperse, a do kraja sezone neće pojačati nijedan tim.

– Odigraću dve utakmice za Srbiju i to bi bilo to što se ove sezone tiče. Odlučio sam da ne igram nigde do kraja, da se odmorim i spremim se za sledeću sezonu kako treba. Želim da radim na sebi, budem spreman za reprezentativne obaveze na leto ako se plasiramo i kasnije za klub, rekao je Miloš Teodosić, a zatim nastavio:

– Uvek mi je drago da igram za reprezentaciju, potrudiću se da pomognem koliko mogu i da ostvarimo bar jednu pobedu kako bismo se plasirali na Svetsko prvenstvo. Nije da sam trenutno najspremniji u karijeri, ali se osećam dobro i imam dovoljno snage i želje za utakmice u reprezentaciji.

Govorio je Teodosić i o situaciji u Sjedinjenim Američkim Državama i otkazu Klipersa.

– Ovo mi je prvi put u karijeri da sam dobio otkaz, što bi se naški reklo. To i jeste otkaz i nije lako kada gledaš tako. Međutim, nije da ga nisam priželjkivao. Nije bilo to to, mučili su se Klipersi sa mnom, a i ja sa njima. Očekivao sam da ću možda biti i trejdovan negde gde toliko ne bih ni igrao.

FOTO: STARSPORT
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter