0
Evrokupovi

DUŠAN TADIĆ: Gol je čist, nisam mogao da nestanem sa terena

Objavljeno: 14.02.19 u 17:36

Srpski reprezentativac bio je sinoć jedan od najboljih igrača Ajaksa protiv Real Madrida, ali su ‘kopljanici’ ipak poraženi sa 2:1 u Amsterdamu.

U 37. minutu, pri rezultatu 0:0, Nikolas Taljafiko je postigao gol za Ajaks, koji je sudija Damir Skomina poništio zbog ofsajda u kom se našao Dušan Tadić i koji je navodno ometao golmana Tiba Kurtou iz nedozvoljene pozicije, tako se uključivši u igru.

Međutim, srpski ofanzivac smatra da je gol čist.

– Nije tačno da sam blokirao golmana. Šta je trebalo da radim, nisam mogao da se sklonim sa terena. Mislim da je gol bio regularan – jasan je Tadić.

Istakao je da je Ajaks bio bolji tokom većeg dela meča.

– Dominirali smo veći deo utakmice, mada je Real imao izglednije prilike. Iskustvo Reala je prevagnulo. Real nije igrao preterano dobro, pobedili su jer su iskoristili te šanse koje su im se ukazale. To je problem, jer oni uvek znaju kako da odigraju na rezultat – dodao je Tadić.

Ništa još nije gotovo i odluka pada na ‘Santjago Bernabeu’, smatra Dušan Tadić.

– Ukoliko budemo koncentrisani i borbeni kao u ovom meču, možemo da budemo bolji od Reala, koji ima jedan od najjačih timova na svetu. Pokazali smo snagu. Bolno je što nismo nagrađeni za dobru igru, ali takav je fudbal. Nadam se da će se sve to vratiti kroz rezultat u Madridu – zaključio je napadač kluba iz Amsterdama.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter