0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Mega Bemax/Ivica Veselinov

IZ MEGE PRED KRKU: Ako budemo igrali kao protiv Zadra, nećemo nikoga više pobediti – energija i odbrana su ključ!

Objavljeno: 07.02.19 u 09:35

Košarkaši Mege u petak nastavljaju takmičenje u ABA ligi.

Tada će u Sremskoj Mitrovici dočekati Krku u okviru 19. kola regionalnog takmičenja. Utakmica protiv Krke će biti poslednja pred Kup Radivoja Koraća koji će se igrati u Nišu od 14. do 17. februara.

Trener Mege Dejan Milojević je istakao da bi pobeda protiv Krke značila za samopouzdanje ekipe pred Kup Radivoja Koraća u Nišu, a on na ovom meču neće moći da računa na Adama Mokoku i Kostju Mušidija.

– U petak dočekujemo Krku kojoj je svaka utakmica do kraja lige ključna u borbi za opstanak i sigurno je da će dati sve od sebe da nas pobede u Sremskoj Mitrovici. Sa igrom kakvu smo prikazali prošle nedelje protiv Zadra ne može da se pobedi nijedan tim u ligi i verujem da će moja ekipa pokazati reakciju, pre svega u energiji na terenu a potom i u agresivnosti u odbrani. Ukoliko nametnemo naš ritam i uspemo da iskontrolišemo skok, verujem da možemo do pobede koja bi nam značila na polju samopouzdanja pred Kup Radivoja Koraća koji nas očekuje u Nišu, izjavio je Milojević.

FOTO: Mega Bemax/Ivica Veselinov

Posle 18 odigranih kola ABA lige Mega je petom mestu sa skorom 9-9 dok je Krka zabeležila pet pobeda. Mega i Krka su se do sada sastali devet puta u ABA ligi uz skor 5-4 za Megu. U poslednjem susretu ove dve ekipe odigranom u osmom kolu ove sezone, Krka je slavila u Novom Mestu sa 82:69.

Bek Mege Andrija Marjanović je istakao da su energija i odbrana ključ za pobedu protiv Krke.

– Meč protiv Krke nam je jako važan prvenstveno zato što moramo da vratimo ritam iz prvog dela ABA lige i ponovo krenemo u pobednički niz. Mislim da je sve na nama, i ako najpre energija i odbrana budu na visokom nivou, možemo doci do trijumfa u ovom meču. Mlada smo ekipa i zato moramo da dajemo sve od sebe u svakoj utakmici. Verujem u svoje saigrače i mislim da ćemo tek da pokažemo šta možemo, izjavio je Marjanović.

FOTO: Mega Bemax/Ivica Veselinov

Karte za utakmicu su već u prodaji po ceni od 200 dinara za tribine i mogu se kupiti u kafiću ‘Pinki’ u okviru hale od 8 do 21 čas kao na blagajni hale na dan utakmice u petak od 16 časova.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter