0
Evroliga

FOTO: KK Budućnost Voli

REPEŠA NAKON UBEDLJIVOG PORAZA: Izvinjavam se navijačima zbog igre, nema opravdanja

Objavljeno: 01.02.19 u 21:42

Košarkaši Budućnosti doživeli su poraz od CSKA u Moskvi, rezultatom 99:69 u 21. kolu Evrolige.

Plavi su nakon dve četvrtina imali zaostatak od pet poena, ali u nastavku nisu mogli da pruže bolji otpor Armejcima, pa je usledio ubedljiv poraz.

Trener ekipe iz crnogorske prestonice čestitao je protivniku, ali i uputio izvinjenje svojim navijačima.

– Čestitke ekipi CSKA na potpuno zasluženoj pobedi. Izvinjavam se našim navijačima zbog toga kako smo igrali poslednju četvrtinu. Razumem da je ovde teško igrati, ali nema opravdanja. Mi smo potpuno prestali da igramo i izgubili fokus na naš posao. Nismo dali ni potrebnu energiju. Da bi se pobedilo u Moskvi potrebna je koncentracija i agresivnost na oba dela terena. Mi smo danas napravili dva koraka nazad, a nadam se da ćemo u budućnosti biti mnogo više fokusirani i povezani, kazao je Repeša.

Sa druge strane Dimitris Itudis bio je zadovoljan epilogom.

– Druga četvrtina je bila defanzivno loša, oni su imali mnogo lakih poena iz naših grešaka. Međutim, u drugom delu su nam dali 22 poena i to govori o našem zalaganju. Bili smo snažni u duelima, konsantno i uporno smo im poremetili skok i to je bio ključ. U ovom takmičenju je svaka utakmica teška, svaku pobedu je potrebno zaslužiti, tako da čestitam mojim igračima, rekao je on.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter