1
Evrokup

FOTO: STARSPORT

HS ANALIZA: Renfro ‘izašao iz rupe’, zicer koji Jankovića neće pratiti ceo život

Objavljeno: 23.01.19 u 17:05

Sinoć su crno-beli slavili u Monaku i napravili krupan korak ka prolazu u narednu rundu Evrokupa.

Partizan je pobedio sa 71:68, svega poen manje od poraza koji je Monako naneo crno-belima u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

Odličan meč odigrali su izabranici Andree Trinkijerija u dvorani koja je u okviru stadiona fudbalera Monaka, Luj drugi. Partizan je utakmicu krenuo odličnom serijom, a završio promašajem zicera Stefana Jankovića kojim bi Partizan došao do pobede od pet poena razlike i tako bio bolji u medjusobnom količniku sa Kneževima. Ostaje žal, ali kratkotrajan, tako su crno-beli ušli u utakmicu i odigrali da se ne može ni govoriti o gorkom ukusu posle Monaka.

‘Iks faktor’ Partizana bio je Aleks Renfro. Nekoliko slabijih utakmica u nizu za Amerikanca i poruka samom sebi koja glasi ‘moraš izaći iz ove rupe’. Pisao je Renfro o tome na svom Tviteru nedavno, i čini se da je uspeo već sinoć. Renfro je postigao 20 poena, šutirao je pet od 15 iz igre, ali je u ključnim momentima zadržao mir u igri Trinkijerijevih pulena, što mu je i primaran posao u timu.

Trinkijeri je odličnom taktikom uspeo da raspodeli zadatke igračima koji su uspeli da nadomeste nedostatak povredjenog Radeta Zagorca.

Sve je otvoreno za prolaz u narednu fazu Evrokupa, sledi utakmica sa Ritasom u Beogradu i gostovanje Albi u Berlinu.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter