0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

TRINKIJERI NAKON PORAZA: Stavili su nas u školski autobus i vozili po Beogradu

Objavljeno: 15.01.19 u 23:11

Košarkaši Partizana bili su nadomak velikog preokreta na svom terenu u trećem kolu Top 16 faze Evrokupa.

Ipak, izabranici Andree Trinkijerija na kraju su doživeli poraz rezultatom 68:72.

Nakon meča italijanski stručnjak istakao je da je nekoliko detalja odlučilo pobednika ovog duela.

– Čestitam Monaku na pobedi, odigrali su izuzetno solidnu utakmicu. Istina je da su nas stavili u školski autobus i vozili po Beogradu 40 minuta. Igrali su pametno, a mi nismo, ali smo imali veliki, veliki povratak u četvrtoj četvrtini i samo nekoliko detalja nas je odvojilo od toga da napravimo veliki preokret, rekao je Trinkijeri.

FOTO: STARSPORT

Poslednja četvrtina je nešto što može da raduje navijače Partizana, kada je u pitanju večerašnja utakmica, ali to nije bilo dovoljno za pobedu nad francuskim timom.

– Utakmica nikada nije izgubljena dok nije izgubljena, inače se ne bi igrao sport. Igra se do poslednje sekunde. U poslednjoj četvrtini smo ubrzali neke stvari i shvatili kako da igramo protiv njih. Prethodno, nismo pogađali a imali smo otvorene šuteve, teren je postao mali i teško je potpom bilo preokrenuti, zaključio je trener crno-belih.

FOTO: STARSPORT

Narednu utakmicu Partizan u ABA ligi igra u nedelju od 17 sati protiv Zadra, dok im u Evrokupu sledećeg utorka od 19 časova sledi revanš sa Monakom.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter