1
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

VOŠA MISLI NA BUDUĆNOST: Dvojac omladinaca potpisao profesionalne ugovore

Objavljeno: 27.12.18 u 19:30

Članovi omladinskog tima Vojvodine Igor Jeličić (18) i Milan Vidakov (18) danas su potpisali profesionalne ugovore sa svojim klubom.

Između ostalog, oni su se za potpisivanje prvog profesionalnog ugovora u svojim karijerama nametnuli odličnim igrama za omladinski tim „stare dame“, koji je jesenju polusezonu završio na prvom mestu na tabeli Omladinske lige Srbije, a sa obojicom igrača ugovor je potpisan na period od četiri godine.

Igor Jeličić je rođen 28. februara 2000. godine i ove sezone je već imao priliku da bude u protokolu i za neke mečeve prvog tima Vojvodine u Super ligi, kao i da odigra nekoliko prijateljskih utakmica. Za omladinsku ekipu Vojvodine, protekle polusezone odigrao je 12 utakmica. Igra na poziciji štopera i član je omladinske (U-19) reprezentacije Srbije.

S druge strane, Milan Vidakov je rođen 19. avgusta 2000. godine, a pre dolaska u Vojvodinu, bio je član omladinske škole Partizana. Protekle polusezone, za omladinski tim Vojvodine je odigrao svih 16 utakmica i postigao 11 golova.

0
0
1 Komentara
  1. Bravo!!! Uz Neskovica. Tegeltiju. Vladica. Devetaka. Pilipovica.a poslije na ljeto Pantelica. Zlicica mladjeg. Mitrovica. Savica. Kacavendu. Nijemcevica. Topica i trenutno Gajica. Veselinovica. Mesarovica uz POJACANjA sa strane koja ce ODMAH igrati Kosanovo umijece jedinstvo svih struktura kluba jedinstvo navijaca finansijsku stabilnost korganizovanost mozemo osvojiti Kup igrati kvalifikacije Lige Evrope a dogodine Dace Bov i Ligu Evrope opet bar Kup osvojiti a titula nije realno jer treba biti duplo bolji od blizanaca da bi uz to prevazisao i sudijske greske a za to treba gomila novca i domacinsko poslovanje. Opet Kosane Srecno Vosa Naprijed.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter