0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

AKO SE BUDE IGRALO: Da li je ovo startnih 11 Crvene zvezde protiv Čukaričkog? (SASTAV)

Objavljeno: 16.12.18 u 11:47

Još uvek nije definitivno jasno hoće li se od 15 časova igrati mali gradski derbi između Čukaričkog i Crvene zvezde.

Sneg je zaustavio ‘bubamaru’ u Srbiji, te umesto već danas da fudbaleri budu na odmoru, oni čekaju odluku Superlige Srbije kada će se odigrati poslednje 21. kolo. Fudbaleri Čukaričkog i Crvene zvezde se nadaju da će se to dogoditi danas od 15 časova, mada čišćenje snega na Banovom Brdu ne ide ohrabrujućim tempom.

Ipak, ako se steknu uslovi da se utakmica odigra u borbu za bodove kod Crvene zvezde trebalo bi da krenu sledeći igrači. Na golu je zacementirano mesto za najuspešnijeg po statistici golmana Lige šampiona Milana Borjana. Poslednju liniju trebalo bi da čine povratnik na mesto desnog beka Filip Stojković, Miloš Degenek, Srđan Babić i Milan Rodić. Za kvarenje igre protivnika i stvaranje prilika sa druge strane trebalo da budu zaduženi Branko Jovičić, Nenad Krstičić i Marko Marin, dok bi ofanzivno po bokovima trebalo da deluju El Fardu Ben i Veljko Simić. Najistureniji bi trebalo da bude oporavljeni Ričmond Boaći, mada ne bi čudilo da šansu dobije i mlađani Dejan Joveljić.

Projektovani sastav: Borjan – Stojković, Babić, Degenek, Rodić – Jovičić, Krstičić, Marin, Ben, Simić – Boaći (Joveljić).

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter