0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SNEŽNE ČAROLIJE: Loše vreme odlaže Superligu – Partizan i Mačva igrali, a da li će i ostali?

Objavljeno: 15.12.18 u 10:41

Sneg koji je počeo da pada juče, u velikoj meri poremetio je planove klubova, ili možda ne…

Fudbaleri Partizana i Mačve sinoć su u veoma teškim uslovia odigrali svoju utakmicu u Humskoj.

Nije bilo lako igračima da malobrojnoj publici pokažu, po onakvom terenu koliko umeju. Sudije i delegant procenili su da je bilo uslova za odigravanje meča, a oba trenera nakon utakmice bila su saglasna da uslovi i nisu bili najidealniji.

Danas nije ništa bolja situacija. Sneg je padao tokom noći na skoro čitavoj teritoriju Srbije. Ono što otežava situaciju je to što i dalje pada, a organizatori utakmica daju sve od sebe da svoje terene dovedu u red i omoguće uslove za igru, ali po svoj prilici njihov trud može biti uzaludan. Zajednica klubova Superlige nešto posle 11 časova trebalo bi da da konačnu reč o tome da li će se dans lopt kotrljati na srpskim terenima ili ne. Prve utakmice trebalo bi da budu odigrane od 13 časova.

U srpskoj prestonici od jutros je kao u nekom planinskom centru, a mi vam prenosimo sliku sa stadiona Fudbalskog kluba Zemun na kom bi igrači tog kluba trebalo da dočekaju Dinamo iz Vranja. Pored ove utakmice u tom terminu trebalo bi da se igraju mečevi i na stadionu u Lučanima, Surdulici, Subotici, a od 15 sati i na Banovom Brdu i u Novom Sadu.

FOTO: HotSport

(Na tragu informacije – Mirko Marković)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter