0
ATP

Davis Cup 2014 first round Serbia v Switzerland Ilija Bozoljac and Roger Federer Roger Federer plays a backhand Novi Sad, 01.31.2014. Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com©

FEDERER: Ništa ne prepuštam slučaju, spreman sam i fizički i menatlno

Objavljeno: 10.12.18 u 18:17

Jedan od najboljih tenisera ikada govorio je o planovima za narednu sezonu.

Naime, on još nije prelomio da li će igrati turnire na šljaci naredne sezone.

Treći reket sveta otpočeo je pripreme za narednu sezonu, a sa svojim najbližim saradnicima počeo je da kuje planove vezane za turnire na kojima će igrati. Prethodne dve sezone on se nije takmičio na zemljanoj podlozi, pa je novinare zanimalo, da li će tako biti u sezoni koja je pred njim.

– Odlučiću uskoro, kako bih mogao da se pripremim na najbolji mogući način. Ne znam još kako bi sve moglo da izgleda jer je planiranje poput sklapanje slagalice. Moramo da raspravimo o svemu, rekao je Federer.

Švajcarac je naglasio da je na svim aspektima spreman za izazove koji su pre njim.

– U ovim godinama ne smem da prepuštam ništa slučaju. Ali volim ono što radim. Trenirao sam dobro. Mentalno i fizički sam spreman, isto je. Čak mi ni putovanje više ne predstavlja napor, poručio je on.

Prvi sledeći duel, Federer će na Hopman kupu odigrati protiv britanskog tenisera Kamerona Norija.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter