0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RIKARDO GOMEŠ: Golovi su još veća satisfakcija kada pobeđujemo

Objavljeno: 09.12.18 u 19:35

Dvostruki strelac Partizana u meču protiv Rada iskazao je zadovoljstvo prvenstveno zbog nova tri boda, ali i svog zapaženog učinka.

Rikardo Gomeš večeras je na stadionu ‘Kralj Petar Prvi’ nastavio svoju sjajnu seriju i, sa nova dva pogotka, stigao je do brojke od 10 golova u Superligi Srbije.

Prestigao je El Fardu Bena iz Crvene zvezde i sada je treći strelac domaćeg šampionata iza Vukanovića iz Napretka sa 12 i Haskića iz niškog Radničkog koji je 11 puta tresao mrežu.

– Srećni smo sto smo odneli tri boda, a potom i što sam se dva puta upisao u listu strelaca. Možda smo mogli i više, bilo je šansi i za moj het-trik, ali ne žalimo se ni sa ovim, jer važna je pobeda.

– Već sam rekao da su mi golovi još veca satisfakcija kada moj tim pobeđuje i zato svi srećni završavamo ovu utakmicu – izjavio je Gomeš posle meča na Banjici.

Preostala je još jedna utakmica u 2019. godini, i to naredne subote kada će Partizan u Humskoj dočekati Mačvu iz Šapca.

– Ostaje nam jos jedna utakmica kod kuce i nadamo se da cemo ponoviti ovakvu igru i opet obradovati navijače. Važno je i što smo danas zadrzali nulu pozadi i jos jednom pokazali da imamo odličnu odbranu. Zahvaljujem se svim saigračima – podvukao je prvi strelac crno-belih.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter