0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GRADSKI DERBI NA BANJICI: Kljajić na golu, Partizan sa jednim napadačem, ali ofanzivniji? (SASTAVI)

Objavljeno: 09.12.18 u 16:25

Od 17 časova na stadionu ‘Kralj Petar Prvi’ igra se mali gradski derbi između Rada i Partizana u okviru 20. kola Superlige Srbije.

Nekoliko puta ove sezone se pokazalo da Partizan deluje više napadački kada na terenu ima samo jednog isturenog špica i petoricu u veznom redu, nego sa dvojicom napadača, a jednim manje igračem u kreaciji.

Tako će biti večeras na Banjici, gde će tim Zorana Mirkovića gostovati klubu koji ga je lansirao, i kao igrača i kao trenera.

U napadu će biti Rikardo Gomeš, a iza njega Zakarić, Pantić i Ivanović, dok će sredinu kontrolisati Kosović i Zdjelar. Poslednja četvorka je ostala nepromenjena u sastavu N. R. Miletić, Marković, Valijente i Urošević, na čelu sa, ovog puta, golmanom Filipom Kljajićem.

Rad – Partizan, 17h

20. kolo Superlige Srbije
Stadion ‘Kralj Petar Prvi’
Sudija: Milan Ilić

RAD: D. Marković – M. Marković, Perendija, Šipčić, Ignjatijević – Petrović, Tričković – Lutovac, Mladenović, Busnić – Jović.

PARTIZAN: Kljajić – N. R. Miletić, S. Marković, Valijente, Urošević – Zdjelar, Kosović –  Zakarić, Pantić, Ivanović – Rikardo.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter