3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAKAV TIM SPREMA ZVEZDA: Svim silama na Napredak kao uvertira za PSŽ, napred Marin, Ben, Pavkov…

Objavljeno: 08.12.18 u 09:37

Navijačima je upućena pozivnica da se obeleži sa ovom jednom od najuspešnijih generacija istorijski uspeh kao uvod u novi spektal u Ligi šampiona.

Ušla je Crvena zvezda u ciljnu ravninu u jednoj od najuspešnijih sezona, a baš na današnji dan je u Tokiju 1991. godine osvojila svetsku krunu.

Pozvani su navijači da napune tribine i da sa ovom jednom od najuspešnijih generacija obeleži 27 godina od velikog uspeha i da uvertira pred novi spektakl protiv PSŽ-a u Ligi šampiona bude protkana pobedom nad Napretkom. Kruševljani su jedna od retkih ekipa koja je prošle sezone napustila stadion ‘Rajko Mitić’ sa bodom u džepu i uspeli su pod Bagdalom da poslednji u borbi za bodove savladaju šampiona pre 434 dana.

Dosta je razloga za respekt kod domaćina, koji će izvesti trenutno najbolji tim bez Vujadina Savića koji još uvek nije spreman. U odbranu se vraća Srđan Babić, a na sredini terena biće Dušan Jovančić i Nenad Krstičić. Moguće je da ga tokom meča zameni Branko Jovičić pošto se oporavio i Krstičić je suspendovan za utorak. Verovatno ce odmoriti Milan Borjan i njegovo mesto zauzeti Zoran Popović.

Projektovan sastav: Popović – Stojković, Degenek, Babić, Rodić – Jovančić, Krstičić, Ebisilio, Marin, Ben – Pavkov.

0
0
3 Komentara
  1. Za Savića kažu još nije spreman! To je još jedna od obmana u nizu od afro-fanatika koji vode Zvezdu! Savić je spreman fizički ali on sam neće da igra protiv PSŽ ali će zato on odigrati već utakmicu protiv Čukaričkog! Zašto nije spremabn protiv PSŽ?! Pa, zato što su ga napravičli smešnim u Parizu i još se nije oporavio od te utakmice! Za njega je PSŽ noćna mora, isto kao i za Stojkovića i Bena! Pa, valjda smo svi gledali utakmicu u Parizu!

    0
    0
    Odgovori
  2. Овај састав бих волео да видим у уторак. Наравно, уместо (суспендованог) Крстичића да почне ,,Бакула“ Јовичић…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter