0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NENAD LALATOVIĆ: Na pobedu za oproštaj od navijača!

Objavljeno: 07.12.18 u 19:03

U 20. kolu Superlige Srbije u nedelju od 13 časova na stadionu ‘Čari’ Radničkom u goste dolazi Spartak, a ‘Real sa Nišave’ ima samo jedan cilj.

Fudbaleri Radničkog nalaze se u sjajnoj seriji od 22 utakmice bez poraza, a taj niz žele da nastave pobedom protiv Spartaka na poslednjem meču pred svojim navijačima ove 2018. godine. Trener ‘Reala sa Nišave’ Nenad Lalatović najavio je pobedu, koju posvećuje navijačima.

– Igramo kod kuće, ovo nam je poslednji meč u godini i želimo da se oprostimo od naših navijača sa pobedom. Dolazi nam Spartak, koji je veoma ozbiljan tim. Oni su u sredu protiv Crvene zvezde odigrali dobru utakmicu, videlo se da je to ekipa koja poseduje kvalitet da igra u plej-ofu, da ima odlične pojedince i mi ih moramo shvatiti ozbiljno i ne smemo dozvoliti da ih potcenimo nijedog trenutka, ukoliko želimo da upišemo nova tri boda – rekao je Nenad Lalatović.

Šef stručnog štaba drugoplasiranog tima na tabeli je dodao da zna kako će Spartak u nedelju igrati na ‘Čairu’ i kako mu se suprotstaviti.

– Oni će se sigurno braniti i čekati svoju šansu. Mi smo ih temeljno analizirali i videli da imaju ubitačne kontre i polukontre, brzo istrčavaju te napade preko krilnih igrača i moraćemo o tome da vodimo računa. Vraća im se (Dejan) Đenić, koji sjajno drži dubinu, tu je i (Nemanja) Obradović, koji je jedan od najboljih krilnih fudbalera u Srbiji, što znači da nam neće biti lako. Ipak, smatram da će sve na ovom meču zavisiti od nas. U Radničkom vlada fenomenalna i pobednička atmosfera, drugi smo na tabeli, uzeli smo 44 boda i daćemo sve od sebe da uzmemo još tri. Naš cilj je da prezimimo na drugom mestu, a ako pobedimo Spartak mi ćemo to obezbediti bez obzira na rezultat protiv Napretka u Kruševcu u 21. kolu.

Radnički će protiv Spartaka igrati bez Saše Stojanovića, Siniše Babića i Marka Mitrovića.

– Sem ove trojice momaka svi ostali su spremni – kratak je bio Nenad Lalatović.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter