0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

KRIVOKAPIĆ: Biće teško, ali verujemo u pobedu

Objavljeno: 04.12.18 u 13:50

U 19. kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra dočekuju ekipu Mačve na „Karađorđu“. Posle pobede nad Radom u prethodnom kolu, u crveno-belom taboru vlada mnogo bolja atmosfera, pa se svi u Vošinim redovima nadaju da će se tako nastaviti i nakon utakmice protiv Šapčana.

V.d. šefa stručnog štaba Vojvodine Radovan Krivokapić očekuje težak meč, ali je ipak optimista po pitanju konačnog ishoda ovog susreta.

– Sutra nas očekuje veoma iskusan protivnik, koji igra defanzivan fudbal, sa tendencijom kontranapada. To je takmičarska ekipa, koja zna da igra na rezultat, a prosek godina im je preko 30, pa ćemo morati da uložimo dodatni napor kako bismo ih savladali. Na nama je da ponovimo odnos i pristup kakav smo imali protiv Rada na Banjici i imamo ogromnu želju da opet prikažemo takvu igru, pri čemu posebno mislim na jedinstvo i strast za pobedom. Hoćemo to da uradimo i pred našim navijačima, kako bi i oni to prepoznali, te se nadam da ćemo uz njihovu podršku moći da dođemo do nove pobede i preko potrebna tri boda. Što se tiče igračkog kadra, imamo sitnih problema, ali ništa alarmantno. Na današnjem treningu ćemo videti kakvo je stanje i na osnovu toga odrediti startnih 11. Imam nekih nedoumica, pa je vrlo moguće da bude i nekog iznenađenja u vidu mladih igrača, koji bi mogli da dobiju šansu već na ovoj utakmici – izjavio je Krivokapić.

Utakmica između Vojvodine i Mačve igra se sutra od 16 časova na „Karađorđu“, a ulaznice za ovaj meč prodavaće se po cenama od 300 (zapad) i 100 dinara (sever). Ulaznice za zapad prodavaće se na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), dok će se ulaznice za sever prodavati u prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini stadiona. Blagajna će biti otvorena na dan meča, najkasnije sat vremena pre početka utakmice.

Zbog radova na prilaznoj infrastrukturi tržnog centra „Promenada“, istočna tribina biće zatvorena za ovu utakmicu. Svi vlasnici sezonskih ulaznica za istok, sa svojom sezonskom kartom moći će slobodno da uđu na zapadnu ili severnu tribinu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter