0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PRED VOŽDOVAC: Milojević otkrio ko se vraća u tim, a ko je još na poštedi…

Objavljeno: 01.12.18 u 13:50

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 18 časova dočekuju Voždovac u 18. kolu Superlige Srbije, a evo šta je trener Vladan Milojević izjavio pred meč.

Strateg crveno-belih je prvo morao da govori o povredama koje su baš smanjile ‘roster’ lideru šampionata. Evo ko će od igrača biti spreman za ‘zmajeve’.

– Nama je prvenstvo prioritet, ostalo je dve nedelje do pauze i čekaju nas teški izazovi. Dva igrača su se oporavila to su Milan Pavkov i Dušan Jovančić. Na njih računam za Voždovac. Što se ostalih tiče Stojkovića, Savića, Boaćija, Čaušića i Jovičića oni polako napreduju, oporavljaju se i to je dobra vest za mene. Očekujem ih uskoro sve u punom treningu – rekao je Vladan Milojević.

Posle uvoda o ambicijama i povredama Vladan Milojević se osvrnuo na sledećeg rivala.

– Očekuje nas dobra utakmica sa protivnikom koji je godinama u samom vrhu našeg fudbala. Pozicija na tabeli ne prikazuje pravu snagu i vrednost Voždovca. To je ekipa sa dosta iskusnih igrača i povratnika iz inostranstva, uz prepoznatljivu filozofiju igre. Voždovac je stabilan superligaš koji treba da se nađe među osam ekipa za plej-of i verujem da će tako i biti.

U naredne dve nedelje Crvenu zvezdu čeka čak pet utakmica, a rivali su Voždovac sutra, potom Spartak, Napredak, PSŽ i na kraju Čukarički.

– Napravićemo i sa doktorskim timom procenu kakva opterećenja igrači koji se vraćaju iz povreda mogu da izdrže i tako ćemo se i ponašati – istakao je Vladan Milojević.

Crvena zvezda protiv Voždovca igra u nedelju od 18 časova na stadionu ‘Rajko Mitić’.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter