8
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ: Ponosan sam što treniram igrače kao što su Jovančić, Pavkov… Jedno veliko hvala našim navijačima, nisu oni takvi kako ih Evropa predstavlja!

Objavljeno: 28.11.18 u 23:58

Strateg Crvene zvezde nije bio nezadovoljan uprkos porazu od Napolija na poslednjem gostovanju ove sezone u Ligi šampiona.

Napolitanci su slavili sa 3:1, a jedini strelac za crveno-bele bio je Ben.

Gol je Zvezda postigla u drugom poluvremenu, rezultat tog dela meča bio je 1:1 i upravo je drugo poluvreme Milojević okarakterisao kao igru kakvoj je trebalo da crveno-beli teže u Liverpulu i Parizu.

– Čestitao bih ekipi Napolija. Utakmica je bila zanimljiva i mogu je podeliti na dva dela, na prvo i drugo poluvreme. Ono što smo želeli i pripremali nismo odradili kako smo hteli. Mogu da pričam samo o delu drugog poluvremena, to je možda i najbolje poluvreme na gostovanjima u Ligi šampiona. To poluvreme je putokaz kako treba igrati u Evropi. Čestitao bih svojim igračima bez obzira na sve te probleme sa kojima smo došli ovde, kazao je Milojević na konferenciji, da bi nastavio o svojim igračima:

– posebno sam ponosan i srećan jer treniram igrače kao što je Jovančić koji je imao samo jedan trening i odigrao mušku utakmicu, ili Pavkov koji je hteo da igra. Dali su sve od sebe. Mogu da budem ponosan kao trener što imam takve igrače. I danas smo videli malog Joveljića koji je izrastao u sjajnog igrača i dete koje zaslužuje šansu, dobijaće je.

Trener Zvezde je od italijanskog novinara dobio pitanje o tome koga smatra favoritom za prolaz dalje iz grupe?

– Rekao sam i pre, nemam favorita, sve tri ekipe su veoma dobre i različite. Da budem maksimalno korektan, koja god ekipa da prođe iz naše ekipe mislim da će biti zasluženo. Ujednačeni su timovi i ko god da ode biće zasluženo.

Poseban deo konferencije je Vladan Milojević posvetio priči o navijačima koje je Zvezda u ovom kolu prvi put mogla da vodi na gostovanje.

– Oni su možda i najlepši deo svega ovoga, mnogo nam znače. Toliko dobrih stvari smo napravili i oni imaju velikog udela u tome. Dobio sam informaciju danas da su bili veoma dobri danas u Napulju, iz svih krajeva Srbije i inostranstva. Želeo bih da im se zahvalim na ponašanju i da ih pozdravim. Pokazali smo da nismo onakvi onako kako ostali deo Evrope želi da nas prikaže. Videli ste sinoć kakve se stvari dešavaju, mnogo gore od svega što su naši navijači činili… Žao mi je što oni nisu mogli da budu sa nama u Liverpulu i Parizu, a ovo im je jedno veliko hvala od mene, stručnog štaba i igrača.

Za kraj, italijanski novinari su Milojevića upitali kako će motivisati igrače za duel sa Parižanima.

– Nema tu nekih stvari koje posebno treba da bi ih motivisao. Ovo je Liga šampiona, u njoj nismo bili 27 godina. Sigurno će biti puna Marakana, vrela atmosfera. Nema tu posebne motivacije.

0
0
8 Komentara
  1. Pa ludogorec i sasuolo bi nam i sada odrzali lekciju.ti koje nabrajas da nisu igrali pa nismo mogli bolje igrali su i primili 10 u dve predhodne utakmice.zvezda je ono sto je igrala u prvih 20min.u napolju,a ne ono kad je napoli dao dva i zavrsio poso.koliku ti dioptriju imas kad nisi video da njihov zadnji red igra na 40 m.od naseg gola i da niko ne moze da iznese loptu.i prestanite sa tom pricom da je milojevic trener.imali smo srecu kakvu nismo od osnivanja.dva gola za dva min.salzburgu,pa ono liverpulu….daj boze da osvojimo ovo prvenstvo i da se ne ponove vozdovac i napredak, al kako je vodjen tim u nisu to mogu da gledaju samo heroji

    0
    0
    Odgovori
    • Епа сад… Даће Бог да следеће године извучемо баш Лудогорец у квалификацијама за ЛШ. Кажете: ,,Поклопило се; за НЕСТВАРНЕ резултате у ових годину и по дана заслуга стручног штаба је нула. Све је пука срећа?“ Не бих се сложио са Вама… Овај стручни штаб на челу са тандемом Милојевић-Косановић је ИЗВАНРЕДАН! Тачно! У 2 утакмице примили 10 голова, али у 2 је мрежа мировала? Не кажем да би их победили да је Милојевић имао све играче на располагању, али крило не би морало да игра задњег везног. Чим је ушао (ровот) Јованчић, мало лакше се дисало…

      0
      0
      Odgovori
  2. Ponosan?! Čoveče zahvali Onom gore što vam nisu utrpali 7-8 komada. Za mene je i 1:3 težak poraz. Ko to slavi onda sa mozgom nema veze.
    Druga je stvar da je Zvezda izgubila nesrećno, ali brate potučena je do nogu i sa lakoćom.

    0
    0
    Odgovori
    • alo majstore, jel ti ne pratiš fudbal ili imaš 10 godina? pogledaj cene njihovih igrača, pogledaj cene naših igrača. gledaj gde su oni bili pre dve godine, a gde mi. šta uopšte tebi pričam, ti da se pitaš i takvi kao ti mi bi smo pobedili barsu, juventus i ostale sa 4 0. šteta što ti nisi trener

      0
      0
      Odgovori
    • Милоје је за ову утакмицу једва саставио тим због повреда. Срнић као задњи везни је изнуђено решење због повреда Јованчића, Јовичића и Чаушића плус Крстичић играо под инекцијама. Повређени Боаћи и Павков. Играо је без капитена Савића и заменика капитена Стојковића; два играча који су веома битни и без којих ова Звездина екипа, дефинитивно, не може да игра овако јаке утакмице. Наполи јесте био бољи, али та разлика није била ни приближно једнака колико износи разлика у буџету клубова и плати играча. Ја, као навијач, сам АПСОЛУТНО ЗАДОВОЉАН оним што сам видео јуче.

      0
      0
      Odgovori
      • Ti „Plavi safiru“ na svet gledaš kroz ružičaste naočare! Tvoje mišljenje je potpuno odsustvo realnosti! Ne znam da li si ti gledao utakmicu PSŽ-C.Zvezda i onu katastrofu koju smo preživeli (1:6)?! Dva apsolutnio najlošija i najsporija igrača su bili Stojković i Savić a Stojković je od novinara pariskog „L’Ekipa“ dobio ocenu 2 a ocene su bile od 1 do 10! Ako skineš ružičaste naonare, videćeš da u Zvezdi , iz ovog tima, mogu igrati golmani Borjan i Popović, Degenek, Rodić, Jovančić, Marin, Simić, Pavkov i Joveljić i niko više! Ostali nisu za Zvezdu! Ostatak treba popuniti iz SLS a ne nikako iz savana Afrike, jer su se „kapitalci“ pokazali kao neupotrebljivi!

        0
        0
        Odgovori
        • Господине инспекторе,
          Ви сте апсолутни доказ да људи овде имају памћење као златне рибице. Подсећања ради, пре нешто више од 2 године су нам лекције држали Лудогорец и Сасуоло, годину дана раније Каират Алмати, а сезоне 2014/15. смо били дисквалификовани. Прошле године 1/16 финала Лиге Европе (европска јесен после 10, а европско пролеће после 25 година), а ове године Лига Шампиона. Морамо бити реални и сукцесивно сагледати околности, а не доносити тако искључиве закључке на основу 1 или 2 утакмице. Реално, све екипе у групи Ц су ВАСИОНА за Звезду у овом тренутку. У сваком аспекту су, као клубови, миљама испред нас, а ,,извор“ те разлике су, свакако, финансије. Након жреба, сваки имало рационалан навијач је имао жељу да групну фазу завршимо са испод 20 примљених голова и макар једним датим. Да Вам је неко рекао одмах након жреба: ,,Звезда ће, коло пре краја, имати 4 бода и минималне шансе (1:9), да буде 3. у својој групи“, шта бисте му Ви одговорили?

          0
          0
        • Gospodine „Plavi safire“, vaš optimizam je iracionalan i vaše pretpostavke spadaju u domen kondicionala i tzv. neispunjive pogodbe, u stilu: „šta bi bilo kad bi bilo…?!“ Treba biti realan i stajati čvrsto na zemlji i priznati, a to su već 4 odigrane utakmice u grupnoj fazi LŠ pokazale, da Zvezdi nedostaje praktično pola tima za LŠ. Zvezdi nedostaje desni bek, centarhalf, krilo i vezni igrač! Zvezda je pobedom nad Liverpulom pokazala da je sa ukupno 13 srpskih igrača izvojevala pobedu i to treba da bude putokaz za ubuduće koga će da angažuje! Takođe, i ovaj trener treba da pokaže malo više hrabrosti kada bira taktiku! Ako budu igrali vaši favoriti Stojković i Savić, protiv PSŽ u Beogradu, plašim se da se katastrofa iz Pariza, ne ponovi!

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter