0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

DUŠAN TADIĆ: Trofeji su svim takmičnjima su ono što želimo

Objavljeno: 28.11.18 u 11:17

Ekipa Ajaksa obezbedila je plasman u narednu rundu Lige šampioa, a velike zasluge za to ima srpski internacionalac Dušan Tadić.

Oni su sinoć bili bolji od AEK-a, te ih u Atini savladali rezultatom 0:2.

Oba kola za klubi iz Amsterdama postigao je srpski vezista, prvi sa bele tačke, a nakon nekoliko minuta još jedan i to veoma lep.

– Bila je to odlična noć. Znali smo da će biti teško igrati sa dobrim timom pred njihovim navijačima. Branili su se sa mnogo igrača i nije bilo lako otključati tu bravu. Ipak, bili smo veoma strpljivi, menjali strane, igrali brzo i trudili se da ih primoramo da se povinuju nama. U drugom poluvremenu smo znali da će nam dati više prostora, kada se otvore i to se dogodilo. Iskoristili smo šanse i pobedili, kazao je Tadić.

U šampionatu Holandije, Tadić je postigao sedam golova i četiri puta asistirao.

– Ovaj klub je zaslužio da počne sa osvajanjem trofeja. Prvo smo postavili cilj da uđemo u Ligu šampiona i uspeli. Potom smo želeli da prođemo grupnu fazu, što nam je takođe pošlo za rukom. Tako se to radi – postaviš cilj i ideš ka njemu. Daćemo sve od sebe da osvajamo trofeje u svim takmičenjima.

Golovi u Ligi šampiona za njega imaju poseban značaj.

– Poseban je osećaj dva puta zatresti mrežu na utakmici Lige šampiona. Ali, ništa to ne bi bilo moguće da uz sebe nemam ovakve saigrače. Bili su odlični. Za ovaj grb se borimo kao tim. Želimo da obradujemo navijače i sve one koji vole Ajaks, poručio je Tadić.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter