2
Evrokupovi

Fudbal Football UEFA Champions League Group C season 2018/2019 Crvena Zvezda v SSC Napoli Beograd, 18.09.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

LEGENDA NAPOLIJA: Zvezda nikad ništa nije uradila van ‘Marakane’!

Objavljeno: 26.11.18 u 12:48

Bivši kapiten Napolija ističe da njegov klub ne bi trebalo da ima problema kada mu bude gostovao srpski prvak.

Kako u grupi ‘C’ Lige šampiona Napoli i Liverpul imaju šest, Pari Sen Žermen pet, a Crvena zvezda četiri osvojena boda, naredno kolo moglo bi dati mnoge odgovore kada je u pitanju krajnji ishod grupe.

Svoje mišljenje pred okršaj Napolija i Crvene zvezde dao je legendarni as italijanskog kluba, Đuzepe Bruskoloti, koji smatra da Napolitanci ne bi trebalo da imaju većih problema.

– Da budemo načisto, Crvena zvezda van svoje kuće nije aspolutno ništa uradila. Kod kuće se dobro brani i uspela je da na taj način dođe do rezultata. Na San Paolu će biti kompletno drugačije – rekao je Bruskoloti za italijanske medije.

On je donedavno držao rekord od 511 utakmica u dresu Napolija, ali ga je prestigao Marek Hamšik koji je trenutno na brojci od 512 meča.

Meč petog kola u grupi C Lige šampiona između Napolija i Crvene zvezde igra se u sredu od 21 sat na stadionu ‘San Paolo’ u Napulju.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0
2 Komentara
    • Баш волим када нас потцјењују, а када и ја неочекујем (а надам се)…. Испадне најслађе, у сваком случају прави Звездаши су чекали дуго на овакве двије године у еврокуповима. Дај Боже, да повежемо још неку!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter