3
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

BRIGA MANJE: Vezista sa kapitenskom trakom predvodi Zvezdu u Napulju!

Objavljeno: 26.11.18 u 10:45

Povreda bi trebalo da bude sanirana, a male su šanse da se još neko vrati u konkurenciju za tim sa dugačke liste povređenih igrača Crvene zvezde.

U kojem sastavu će se za samo dva dana Crvena zvezda suprostaviti Napoliju u meču Lige šampiona je po malo i ‘misterija’ za trenera Vladana Milojevića.

Kako saznaje HotSport mala briga manje je Nenad Krstičić, koji bi danas trebalo da odradi trening i podno Vezuva kao u Nišu predvodi ekipu sa kapitenskom trakom. Ostali saigrači su u planu koji su nastupali protiv Radničkog i trebalo bi dodati povratak Marka Marina.

Pokušava Branko Jovičić da sanira povredu zgloba i bude deo crveno-bele ekspedicije mada su šanse male, a možda Milan Pavkov bude mogao da bude samo ‘džoker’ sa klupe, pošto je jasno da Rićmond Boaći ostaje u Beogradu. Tako je jedini špic Nikola Stoiljković.

Postoji problem pošto Nenad Milijaš, Nemanja Milić i Stefan Hajdin nisu licencirani za Ligu šampiona da na klupi ne bude upražnjeno neko mesto, pa se razmišlja prekomanda Dejana Joveljića i Alekse Terzića u najbolji sastav i da njihova mesta u omladinskom timu zauzmu drugi igrači.

Ipak, trebalo bi sačekati da trener Vladan Milojević preseče i odluči se za 20 igrača, mada će ovog puta i 18 imena ‘teško pronaći’.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0
3 Komentara
  1. Зашто Павков џокер а Стојиљковић први шпиц? Молим да ми неко објасни.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter