4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MEČ RADNIČKOG I CRVENE ZVEZDE KROZ ČUVENI ‘BIKINI’: Šta kaže statistika o duelu Nišlija i Zvezde?

Objavljeno: 23.11.18 u 23:51

Fudbaleri Radničkog i Crvene zvezde odigraće u subotu svoj 25. susret u 21. veku. Bez ikakve dileme Crvena zvezda bila je uspešnija u prošlosti. Međutim, dosta toga promenilo se u proteklim godinama.

Crveno-beli i Radnički iz Niša igrali su do sada 24 puta. Statistika je na strani Crvene zvezde. Ekipa iz Ljutice Bogdana slavila je 19 puta, četiri puta mečevi ovih rivala završeni su nerešenim ishodom, a jednom je slavio Radnički.

Najubedljivija pobeda viđena je 2005. kada je Zvezda slavila u kupu sa 0:5. Radnički je jedinu pobedu ostvario 2013. godine isto na Čairu, tada su izabranici Saše Mrkića pobedili sa 2:1, golovima Marka Ljubinkovića i Petra Škuletića. Počasni pogodak za Zvezdu postigao je Filip Kasalica.

Ni Crvena zvezda, a ni Radnički više nisu na istom nivou kao u prošlosti. Klubovi su porasli i u organizacionom, ali i takmičarskom smislu, te naredni meč sa pravom nosi epitet derbija. Pred trenerima Nenadom Lalatovićem i Vladanom Milojevićem je težak ispit, a navijače očekuje prava fudbalska poslastica.

0
0
4 Komentara
  1. Iskompleksirani Pantic je miran,sta god bio danasnji rezultat on je pogodio da je to namesteno. Kaze ako pobedi Zvezda onda je to pustanje Radnickog koji nam je filijala,ako pobedi Radnicki onda je njih Zvezda pustila kako bi i dalje bezao Partizanu a ako bude nereseno onda je to miroljubivo,dve bratske ekipe . Kakav sklop licnosti.Pa takav se radja jednom u 1000 godina. Nego se ne oglasava za Cukaricki, prvo igrali protiv Mladosti iz Lucana,vodili 2:0,pa gubili 3:2 a zatim pobedili 4:3. Znaci sedam plus sa preokretima.Dok juce dodje iz dvojke u keca u 90-om minutu uz prvi pogodak koji nije trebao biti jer je ocigledan faul bio.Mada Cuka im jos ne bezi pa po njoj nece da pljuju.Kakvi prevaranti.Lekcije postenja dele ljudi iz kluba koji je TRI UZASTOPNE PRVENSTVENE UTAKMICE odigrao iz keca u dvojku ili obrnuto.To treba UEFA da vidi.

    0
    0
    Odgovori
    • Ja bih voleo da Zvezda izgubi u Nishu, samo da bi vi, glodari, pukli od muke jer cete opet biti daleko od Radnichkog!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter