1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT NA ČAIRU: Grbić poručio – Gde god sam igrao imao sam pozitivan rezultat sa njima! (VIDEO)

Objavljeno: 23.11.18 u 21:29

Utakmica sezone, tako navijači Radničkog opisuju utakmicu koja će se sutra odigrati na stadionu Čair.

Protivnik je Crvena zvezda, a igrači, kao i žitelji Niša veruju da će prisustvovati fudbalskom spektaklu.

Čuvar mreže Radničkog Borivoje Ristić veruje da Nišlije mogu da iznenade prvaka.

– Igramo u Nišu i očekujem dobar rezultat. Za nas je pozitivan učinak i remi, a pobeda bi bila još bolja. Zvezda igra u Ligi šampiona, a mi znamo koliko možemo. Sutra neka na terenu bolji pobedi, kaže Ristić.

Bajka Crvene zvezde ispisana je protiv Liverpula, a iskusni golman Radničkog veruje da bi i Radnički uz pomoć navijača mogao da ispiše svoju.

– U pripremi utakmice pričali smo o tome. Fudbal se igra 90. minuta. imaćemo šanse i mi i oni, nadam se da ćemo ih imati više mi. Igraju prvi i drugi na tabeli. Nadam se da će navijači ispuniti stadion ipružiti nam podršku protiv šampiona, poručuje Ristić.

Petar Grbić je fudbaler koji odlično zna kako se pobeđuje Crvena zvezda.

– Dok sam bio u OFK Beogradu i Partizanu uvek sam imao pozitivan rezultat sa njima. Crvena zvezda je ekipa kojoj nećemo da pretimo, međutim, mi se ne bojimo nikoga. Pobedili su Liverpul i pokazali kako se igra protiv jačih protivnika, belu zastavu nećemo nositi igraćemo agresivno od prvog minuta, kaže crnogorski vezista.

Nema sumnje da je individualni kvalitet na strani Crvene zvezde, Radnički ipak ima svojih aduta.

– Od kada smo došli u klub ni jedan pojedinac se ne ističe. Igramo zajedno u napadu, igramo zajedno u odbrani. Igrači iz svih linija postižu golove, a to može da bude prednost našeg tima, poručuje Grbić.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter