0
Evrokup

FOTO: PRINTSCREEN

TRENER VALENSIJE: Markus Pejdž pravi razliku, dolaskom Jankovića mnogo su dobili…

Objavljeno: 20.11.18 u 14:36

Košarkaši Valensije na megdan crno-belima dolaze sa željom da trijumfom u srpskoj prestonici osiguraju plasman u TOP 16.

Trener gostijuće ekipe svestan je da njegovi ‘puleni’ neće lako ostvariti zacrtani cilj, kako zbog kvaliteta Partizana, ali i zbog ‘vrele’ atmosfere koja ih očekuje.

– Videli smo gde smo grešili i zato je važno što pre da se zaboravi taj subotnji meč jer nas čeka zaista jak rival sutra. U Beogradu moramo da pronađemo balans, budemo strpljivi, nametnemo našu igru i iskoristimo šansu. Moramo timski da budemo na nivou i sprečimo njihove prodore pod koš. Dolaskom Jankovića, Partizan je dobio dosta u reketu, kazao je Haume Ponsarnau.

Trener španskog tima smatra da je Markus Pejdž nosilac igre crno-belih.

– Imaju dosta mladih i nekolicinu iskusnih igrača, tako da postoji ravnoteža u ekipi. Partizanovi igrači imaju dobar prodor, brz prvi korak i znaju da idu jako do samog kraja. Markus Pejdž je čovek koji pravi razliku na terenu. Dolaskom Trinkijerija igraju još raznovrsnije i pokušavaju još više da iskoriste sopstvene prednosti. Naravno, znamo da Partizan igra bolje kod kuće i zato nam je potrebno mnogo truda i energije da dođemo do pobede, kazao je on.

Postarnau za duel sa crno-belima neće moći da računa na Antoana Dioa, ali ni na rovitog Đoana Sestrea.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter