6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN ZAVRŠIO POSAO: Potpis koji bi mogao da donese zaradu u Humsku već na leto!

Objavljeno: 19.11.18 u 09:50

Ugovor sa vezistom je isticao na leto, a klub je odlučio da saradnja može da traje do juna 2021. godine.

Očekivan potez povukli su u Partizanu i produžili saradnju sa Nebojšom Kosovićem. Reprezentativac Crne Gore, koji je pre dva dana asistirao za gol ‘sokolova’ protiv Srbije imao je ugovor do leta.

Ipak, dve strane su utanačile da za još dve sezone mogu da sarađuju i po validnom papiru do juna 2021. godine. Postoji realna opcija da do rastanka dođe već narednog leta tako da crno-beli mogu da računaju na određeno obeštećenje.

FOTO: STARSPORT

Kosović je prošao veći deo škole u Vojvodini, a zatim je otišao u Standard iz Liježa i na pozajmicu u Ujpešt. Posle napuštanja kluba iz Belgije preselio se u leto 2016. godine u Humsku na insistiranje tadašnjeg trenera Zorana Milinkovića.

Tokom prošle sezone Kosović je imao tešku povredu kolena, ali se uspešno vratio na teren i do sada je upisao 16 mečeva, na terenu je ukupno proveo bez nastupa za reprezentaciju 995 minuta.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0
6 Komentara
  1. Ljudi dali ste normalni pa taj decko je zalutao u fudbalu .Sta ce te da zaradite ,bolje platite i posaljite ga negde samo sto dalje iz kluba.
    Pa on dve god.igra i nema nikakvih ponuda za njega stvarno smesno i zalosno.

    0
    0
    Odgovori
  2. sta je partizan uradio-zavrsio … SPRDATE SE SA PARTIZANO ubaceni TROJANCI u partizan … ILI … za naivne pravite zavesu da se NE vidi , dok RUSITE, KOPAJU AUTO-PUTEVE DA GRADE-ZATRPAVAJE BEOGRADSKU RUPU. dok se o partizanu spinuju gluposti … u isto vreme se u i oko zvezde velica PLJACKA NA TERENU I OKO TERENA.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter