0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DUŠAN TADIĆ: Pokazali smo da smo kvalitetniji od njih u Podgorici, ali to moramo da dokažemo i u Beogradu

Objavljeno: 15.11.18 u 18:33

Jedan od najiskusnijih igrača u timu Mladena Krstajića rekao je da će on i njeovi saigrači u poslednja dva duela prve faze Lige nacija pokušati da dokažu da su najbolja ekipa u grupi.

Povratkom u tim kapitena Aleksandra Kolarova, te veziste Mančester junajteda Nemanje Matića, za Tadića znači i dodatnu snagu za poslednja dva duela, kada će se ujedno i rešiti pitanje pevoplasiranog u grupi.

– U kratkom vremenskom periodu igramo novu utakmicu sa reprezentacijom Crne Gore. Mislim da smo i u Podgorici pokazali da smo kvalitetniji od Crne Gore, alli moram da naglasim i da oni imaju veoma dobre igrače i da nisu nikako za potcenjivanje. Uglavnom verujem da smo kvalitetniji da to moramo da pokažemo na terenu, rekao je Tadić.

On je dodao da će Crnoj Gori u mnogome nedostajati Stefan Savić i Stevan Jovetić, dok će ‘orlovi’ biti pojačani povratkom kapitena i veziste.

Kolarov i Matić mnogo znače za ekipu u svakom smislu. Mnogo smo jači, rekao je Tadić uz opasku da se nada punim tribinama.

– Nadam se da će biti podrške sa tribina, a na nama je da dobrom igrom i rezultatom usrećimo navijače. Mislim da će sve biti kako treba, teren, ambijent, igra.

FOTO: STARSPORT

Aleksandar Mitrović najavio je da će naša selekcija ići na trijumf protiv konkurenta za prvu poziciju u grupi.

– Znamo šta nas očekuje, igramo pred našom publikom i idemo na pobedu. Dva gola kao u Podgorici? Samo je važno da ekipa igra dobro, a onda će biti i golova. Nije važno ko ih postiže, treba da pobedimo i overimo prvo mesto, rekao je Mitrović.

Utakmica između Srbije i Crne Gore igra se na stadionu ‘Rajko Mitić’, u subotu od 15 sati, a tri dana kasnije od 20.45 na stadionu u Humskoj naša selekcija odigraće poslednji duel ove faze protiv Litvanije.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter