0
ATP

KRAJ SEZONE ZA NADALA: Doković ostaje na prvom mestu do kraja godine

Objavljeno: 05.11.18 u 17:13

Španski teniser Rafael Nadal objavio je danas da neće učestvovati na Završnom masters turniru u Londonu.

On će zbog povrede koju je doživeo morati da pauzira, a ovo ujedno znači to da će Novak Đoković do kraja godine ostati prvi reket sveta.

Španski teniser koji je do danas bio prvi na ATP listi usled povrede desnog kolena još od US opena nije učestvovao na turnirima. Očekivan je bio njegov dolazak na turnir u Parizu, ali se povukao pre prvog meča usled problema sa stomačnim mišićima, a njegova zamena u Londonu biće američki teniser Džon Izner.

Iako su se njegovi navijači, ali i organizatori turnira nadali da bi se on mogao pojaviti u Velikoj Britaniji, to se ipak neće desiti, a sam teniser to je potvrdio na Tviteru.

– Uradio sam sve što je bilo moguće kako bih bio spreman za završetak sezone, kako bih igrao u Parizu i Londonu i stvarno sam želeo tamo i da igram. Nažalost, problem sa trbušnim mišićem koji me je sprečio da igram u Parizu je i dalje tu, kao i povreda zgloba zbog koje moram na operaciju. Zbog problema sa trbušnim mišićem neću moći da nastupim u Londonu, pa ćemo odvojiti vreme kako bi rešili i neke druge probleme, kao i one koji mogu da naprave nevolje u budućnosti, kazao je Nadal.

Nakon tačno dve godine i nastupa na turniru u Parizu Novak Đoković vratio se na čelo ATP liste.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter