0
Domaći fudbal

U mečevima subotnjeg programa koji su počeli u 16 časova Radnički je slavio u Bačkoj, Radnik je u derbiju začelja savladao Dinamo Vranje, dok je u Lučanima na meču Mladost - Čukarički viđeno čak sedam golova.

SLS: Nišlije sigurne u Bačkoj, Radnik bolji od Dinama, goleada u Lučanima

Objavljeno: 03.11.18 u 18:30

U mečevima subotnjeg programa koji su počeli u 16 časova Radnički je slavio u Bačkoj, Radnik je u derbiju začelja savladao Dinamo Vranje, dok je u Lučanima na meču Mladost – Čukarički viđeno čak sedam golova.

Čukarički je gostovao Mladosti i odmah su preko Mudrinskog u drugom minutu mogli do gola, ali je udarac sa više od 20 metara otišao preko gola, da bi u četvrtom opet Mudrinski probao, a posle blokiranog šuta lopta je stigla i do Birmančevića, koji nije uspeo da savlada u tom momentu fantasitčnog Rosića.

No, u devetom minutu spasa nije bilo – Ovusu je probio, centrirao, a Mudrinski glavom „pocepao“ mrežu za 1:0. Stojanović je posle duplog pasa sa Mudrinskim u 16. minutu propustio šansu da matira Rosića, da bi u 21. minutu Mladost izvela korner, Bogosavac izbacio loptu iz kaznenog prostoru, ona je stigla do Ovosua koji je pretrčao dobar deo terena, potom odigrao dupli pas sa Mudrinskim i kao „šlag na torti“ petom sebi stvorio prostor za sigurnu realizaciju – 2:0.

Tumbasević nije uspeo u 27. minutu da smanji, potom ni Jovanović, a Ovusu i Mudrinski su u 34. mogli da reše pitanje pobednika, ali je napadač Čuke otišao previše u stranu, pa je Rosić uspeo da interveniše.

U 40. minutu sjajan meč je postao još bolji, pošto je Radivojević centrirao, a Jovanović na drugoj stativi pogodio za 2:1.

Mogao je  arbitar Anđeloski da dosudi penal, ali u 48. minutu nije kontakt Sinđiđća i Veličkovića okarakterisao kao dovoljno intenzivan za belu tačku, a u 54. minutu Tumbasević je posle jednog povratnog pasa poravnao na 2:2.

Do potpunog preokreta Mladost stiže sedam minuta kasnije preko Odite u 61, da bi novo izjednačenje doneo Mudrinski u 75. minutu. Mladost je propustila dve prilike, Odita je pogodio stativu, a u 81. minutu Čukarički je posle kontre preko Stojanovića došao do gola vrednog tri boda.

Radnički iz Niša slavio je protiv Bačke sa 2.0 golovima Haskića u 36. i Stanisavljevića dva minuta kasnije.

Radnik je u Surdulici savladao Dinamo sa 2:0 uz dva gola Zlatanovića, u 6. i 45. minutu, sa penala. Zbog ovog penala susret je bio prekinut na nekoliko minuta, pošto je tim Dinama napustio teren.

Superliga Srbije, 15. kolo

Subota:

Proleter (NS) – Crvena zvezda 0:2 (Andrejević 9. autogol, El Fardu Ben 56)

OFK Bačka – Radnički (Niš) 0:2 (Haskić 36, Stanisavljević 38)

Radnik – Dinamo (Vr) 2:0 (Zlatanović 6, 45. jedanaesterac)

Mladost – Čukarički 3:4 (Jovanović 40, Tumbasević 54, Odita 62 – Mudrinski 9, 75, Ovusu 21, Stojanović 81)

Nedelja:

13.00: Zemun – Napredak

16.00: Mačva – Voždovac

16.00: Rad – Spartak

19.00: Partizan – Vojvodina

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter