3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BEZ KONKURENCIJE, ‘FEJL’ GODINE: Pogledajte komični autogol kojim je Zvezda povela protiv Proletera (VIDEO)

Objavljeno: 03.11.18 u 15:17

Fudbaleri Crvene zvezde poveli su sa 1:0 protiv Proletera u Novom Sadu u meču 15. kola Superlige Srbije autogolom Aleksandra Andrejevića u 9. minutu utakmice.

Sjajnu loptu je dobio Lorenco Ebesilio, prošao je po desnom krilu i uputio centaršut ka Milanu Pavkovu, ali je izgledalo da će Andrejević uspeti da bez problema interveniše. Ipak, štoper domaćeg tima je promašio loptu, koja ga je potom pogodila u nogu i odbila se u gol Novosađana.

Vesti iz domaćeg, ali i stranog sporta možete pratiti i na Instagramu HotSporta, uz mnoštvo zanimljivih fotografija, snimaka…

0
0
3 Komentara
  1. Guraju ih sudije, sude svaki 2. meč penal, produžuju teren po potrebi, sad i autogolove daju protivnički igrači. Sramota i užas!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ponisten gol Proleteru bespotrebno, jer ce nam ova nonsalantnost da dodje glave u nekom narednom mecu.. Uzgred, ovaj Proleter je partizanu mogao da da 5 komada.. a mi ga potcenjujemo

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter