0
ATP

SPORT NA TV: Evroliga, fudbalski kupovi i Novakov meč u Parizu

Objavljeno: 01.11.18 u 08:50

Ovog četvrtka ljubitelji sporta imaće priliku da prate veoma bogat i raznolik sadržaj koji su televizije pripremile.

Program počinje praktično od podneva kada će na teren izaći Novak Đoković, a nastavlja se duelima košarkaške Evrolige i fudbalskim kupovima.

Teniski turnir u Parizu veoma je zanimljiv ljubiteljima ‘belog’ sporta iz naše zemlje i navijačima Novaka Đokovića, jer se on vraća na poziviju broj 1. Najbolji srpski teniser sutra će igrati protiv Damira Džumhura iz Bosne i Hercegovine, a prenos je na Sport klubu 1 od 12.30.

Takođe ponovo se na scenu vraća najelitnije košarkaško takmičenje u Evropi i to utakmicama Fenerbahče – Bajern koja je se igra od 18.45 časova uz prenos na drugom kanalu ove televizije i CSKA Moskva – Olimpijakos od 18, odnosno Barselona – Makabi od 21, koju možete pratiti na trećem kanalu.

Takođe ovog četvrtka igraju se i fudbalski kupovi, tako od 16.15 možete gledati duel Selte i Real Sosijedada na Areni sport 1, a od 20.45 meč Fulama i Mančeter Sitija.

Evo i kompletnih programa:

FOTO: PRINTSCREEN
FOTO: PRINTSCREEN

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter