0
ATP

NADAL NAKON PREPUŠTANJE PRVOG MESTA: Osetio sam jak bol, nisam želeo da reskiram

Objavljeno: 01.11.18 u 09:36

Španski teniser odustao je sa učešća na turniru u Parizu, a razlog tome bili su bolovi u stomaku koje je osetio na zagrevanju za meč.

On je trebalo da izađe na megdan Fernandu Verdasku, ali se to nije desilo zbog bolova, koje je trenutni broj 1 osetio u stomaku.

Nadal je nakon toga odlučio da ne izađe na teren i na taj način omogući srpskom teniseru povratak na prvo mesto. Đokoviću je bilo pre starta ovog turnira neophodno 250 bodova koje će osvojiti u prestonici Francuske i nakon dve godine vratiti se na tron.

– Osetio sam bol u stomaku, pogotovo pri servisu. Proverio sam sa doktorom i on mi je preporučio da ne igram, zato što bi se povreda možda pogoršala. To zaista ne želim. Možda sam mogao da odigram meč sa Verdaskom, ali nisam želeo da rizikujem. Bila je ovo teška godina za mene i hoću da izbegnem takve stvari, izjavio je Nadal.

Bez obzira koliko daleko dogura na ovom turniru, srpski teniser od ponedeljka će biti pravi, a  iza njega naći će se  Rafael Nadal, odnosno Rodžer Federer. U današnjem meču četvrtine finala od 12.30 časova Novak će igrati protiv Damira Džumhura iz Bosne i Hercegovine.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter