0
Domaći fudbal

SUPERLIGA SRBIJE: Evo ko sudi Partizanu na Brdu, a ko Zvezdi protiv Bačke

Objavljeno: 30.10.18 u 18:01

U sredu je na programu kompletno 14. kolo Superlige Srbije, a evo ko je delegiran da sudi Partizanu, a ko Crvenoj zvezdi.

Nažalost, suđenje je i dalje glavna tema srpskog fudbala pred svako kolo. Navijače ‘večitih’ posebno zanima ko će njihovim ljubimcima deliti pravdu. Videćemo da li će ovog puta navijači Partizana biti zadovoljni odlukom Sudijske komisije.

Naime, derbi na Banovom Brdu u kom Čukarički dočekuje Partizan sudiće Bojan Nikolić. Pomagaće mu Srđan Milutinović i Miloš Miškeljin. Delegat utakmice je legendarni fudbaler Crvene zvezde Stanislav Karasi.

Crvena zvezda na svom bunjištu dočekuje OFK Bačku. Pravdu na ovom meču deliće Aleksandar Živković, a pomagaće mu Goran Bjelin i Dragan Peranović.

Zanimljivo da već duže vreme na srpskim terenima nema našeg najboljeg arbitra Milorada Mažića, kao ni još jednog internacionalca Danila Grujića.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter