4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVANIČNI SASTAVI: Ono što su navijači tražili – Milan Pavkov u špicu Zvezde od prvog minuta

Objavljeno: 28.10.18 u 15:41

Imaće priliku srpski napadač da se pokaže usled povrede Ričmonda Boaćija u Liverpulu.

Fudbaleru iz Gane se desio gotovo isti problem sa zadnjom ložom kao i u duelu sa Napolijem nakon čega je odsustvovao dve nedelje.

Kao startnog špica, Boaćija će u duelu sa Mačvom zameniti Milan Pavkov. U tim se vratio Vujadin Savić koji će u paru sa Milošem Degenekom biti stub odbrane crveno-belih. Još uvek u timu nema Milana Rodića, te će ulogu startera imati Marko Gobeljić.

MAČVA – CRVENA ZVEZDA (16.30, TV ARENA)

MAČVA (4-3-3): Puletić – Pejović, Jovanović, Ristivojević, Lazarević – Ivić, Adamović, Gigić – Gavrić, Tošić, Đoković.

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan – Stojković, Degenek, Savić, Gobeljić – Jovančić, Krstičić – Ben, Ebesilio, Simić – Pavkov.

Zapratite najbolju sportsku Instagram stranicu – HotSport.

 

0
0
4 Komentara
  1. Kakve veze ti,,anonimni“imaš sa Zvezdom pa da komentarišeš Bena ?Ti si glodar i brini za svoj tim i igrače u tom timu. Što si tako pakostan tip,oladi malo,radi nešto.

    0
    0
    Odgovori
    • A, kakav je tek promašaj Ebesilio koji je sam za sebe na predstavljanju novinarima, rekao da je strašno kreativan i dobar strelac! On je verovatno mislio da je Srbija zemlja puna budala kojima ti belosvetski foliranti mogu prodavati rog za sveću, uz pomoć afro-fanatika koji vode Zvezdu! Slažem se s tobom da je Ben čist promašaj i da nema pojma, ali kakav je tek promašaj trener Milojević, kad u timu drži takve krševe od „kapitalaca“!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter