2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

TRENER NA ČEKANJU: Još jedan odlazak posle Čanka, Trinkjeri bira između tri zemlje!

Objavljeno: 28.10.18 u 10:32

Košarkaši Partizana su posle poraza od Zadra ostali bez trenera Nenada Čanka, a sada i bez prvog pomoćnika, člana reprezentacije Srbije.

Da bi se novi stručni štab formirao potrebno je ‘raskrstiti’ sa starim. Posle Nenada Čanka klupu Partizana je napustio njegov pomoćnik Milan Minić. Reč je o čoveku koji je jedan od najbližih saradnika Aleksandra Đorđevića u reprezentaciji Srbije, te se samim tim povezuje i da Sale Nacionale nije blizu povratka u Humsku.

Najbliži je Andrea Trinkjeri, ali Italijan je u trilemi. Navodno, pored Partizana za Italijana je zainteresovan jedan ruski tim, ali jedan klub iz Italije. Ipak, ono čemu se nadaju navijači crno-belih jeste to što je u konkurenciji svih ekipa Parizan sa najvećim imenom i reputacijom. Postavlja se samo pitanje može li ‘parni valjak’ da zadovolji finansijske uslove Andree Trinkjerija.

Partizan već u sredu igra utakmicu Evrokupa sa Turk Telekomom u Ankari, možda i ključnu u borbi za drugu fazu. Tim bi na tom meču mogao da vodi Aleksandar Matović, o čemu je HotSport već pisao.

0
0
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter