1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Radnički se zaustavio na Banjici, Vojvodina sigurna, Proleter ‘minimalan’ protiv Bačke (FOTO)

Objavljeno: 27.10.18 u 20:13

Posle serije pobeda u 13. kolu Radnički iz Niša nije uspeo da dođe do sva tri boda protiv Rada na Banjici.

Posle četiri vezane pobede, tri u prvenstvu i jedne u Kupu, Radnički nije uspeo da slavi na Banjici. Na kraju Radnički je protiv Rada remizirao 0:0. Nišlije se jesu ovim bodom približile Zvezdi na prvom mestu za jedan bod, ali crveno-bele tek sutra čeka meč u Šapcu protiv Mačve. Ako su u obzir uzme i kiks Partizana protiv Napretka, kao i poraz Čukaričkog, Crvena zvezda bi rivalima mogla dobro da odmakne ako u nedelju slavi.

FOTO: STARSPORT

Simo Krunić se sa Čukaričkim vratio u Surdulicu gde je proveo dve lepe godine. Ipak, ovoga puta morao je da pruži ruku Milanu Milanoviću. Radnik je slavio sa 1:0, a gol odluke u 86. minutu postigao je Stojanović na asistenciju mladog reprezentativca Srbije Zlatanovića.

FOTO: STARSPORT

Vojvodina je sa 2:0 porazila ‘fenjeraša’ Dinamo iz Vranja na očajnoj podlozi stadiona ‘Karađorđe’. Oba gola postigao je Eze, prvi u 34. minutu, a drugi u dubokoj nadoknadi vremena.

Za kraj današnjeg programa 13. kola Superlige, Proleter je na gostovanju u Bačkoj Topoli osvojio tri boda. Jedini strelac je na utakmici bio Stefan Čolović i to u ranoj fazi meča, već u 2. minutu. Zahvaljujući ovoj pobedi, Proleter ne samo da je ušao u deo tabele ekipa koje će igrati plej-of, već se nalazi na visokom 5. mestu barem do stutra kada bi Mladost mogla da ga prestigne.

Superliga 13. kolo:

Subota:

Zemun – Voždovac 2:1 (2:1)
(Mrkaić 5, 17 – Ješić 10)

Partizan – Napredak 1:1 (1:0)
(Nikolić 12 – Vukanović 62)

Rad – Radnički Niš 0:0

Radnik – Čukarički 1:0 (0:0)
(Stojanović 86)

Vojvodina – Dinamo Vranje 2:0 (2:0)
(Eze 34, 45+3)

Bačka – Proleter 0:1 (0:1)
(Čolović 2)

Nedelja:

16.30 Mačva – Crvena zvezda
18.00 Mladost Lučani – Spartak Subotica


0
0
1 Komentara
  1. Čuka ima odlične igrače ali nema ubedljivu igru! U igri Čuke nema brzine, brze tranzicije, agresije, tempa, presinga! Igrači šetaju po terenu! Nema igre sa 1 ili 2 dodira saloptom! Nema kreacije na sredini!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter