0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ PRED UTAKMICU NA BANJICI: Poštujemo Rad, zaslužujemo drugu poziciju!

Objavljeno: 26.10.18 u 12:10

Fudbaleri Radničkog u subotu od 16 časova gostuju Radu na Banjici u okviru utakmice 13. kola Superlige Srbije.

Niški tim je u naletu dobrih rezultata, a Nenad Lalatović se nada nastavku te serije. Uz veliko poštovanje trener ‘meraklija’ govorio je o narednom protivniku Radničkog.

– Sigurno neugodno i teško gostovanje, samim tim, jer gostujemo odličnoj ekipi Rada, koju predvodi jedan od najboljih trenera u ligi Zoran Milinković. Rad je specifičan klub, meni jedan od najdražih u ligi, imaju sjajne navijače i ljude koji vode klub, na čelu sa Urošem Tošićem koji je moj veliki prijatelj. Zbog ljudi koji su predani tom klubu, od sveg srca želim da Rad ove sezone izbori mesto u plej-ofu. Rad po tradiciji i kvalitetu koji ima to svakako zaslužuje – počeo je Lalatović izlaganje pred meč.

Trener Nišlija potom je detaljnije govorio o narednom protivniku i samoj utakmici.

– Biće to težak duel, Rad je izgubio poslednje dve utakmice. Učiniće sve što može da se iskupi pred svojim navijačima. Naša velika želja je da nakon sutrašnjeg kola i dalje ostanemo na drugoj poziciji jer to mesto apsolutno zaslužujemo. Mi nismo favoriti, a nije ni Rad, šanse u ovom meču su pedeset-pedeset, pobediće ekipa koja bolje uđe u utakmicu. Da bismo došli do pobede treba da se poklope mnoge kockice, treba da imamo dan. Rad ima fenomenalne pojedince koji mogu da reše utakmicu jednim potezom, na Banjicu ćemo ići da se nadigravamo i pokušamo da pobedimo – rekao je Lalatović.

Radnički beleži sjajne rezultate u ovoj polusezoni. Nišlije mogu da se pohvale najboljim odnosnom pobeda i poraza u svojoj istoriji, koji već sada prevazilazi sezonu kada je ‘Real sa Nišave’ bio jesenji šampion u sezoni 1973.

– Taj podatak nam ne stvara nikakav pritisak, samo daje dodatnu motivaciju. Meni je jako drago što je tako, jer kada sam došao nisam bio prihvaćen na najbolji način od strane dela navijača. Drago mi je što sa mnom kao trenerom i ovim igračkim kadrom koji posedujemo Radnički beleži najbolje trenutke u svojoj istoriji. To nam daje veći stimulans da beležimo još bolje rezultate za naše navijače – zaključak je trenera Radničkog.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter