0
Domaći fudbal

SPORT NA TV: Zvezda ponovo na dva fronta, spektakl na ‘Enfildu’, Partizan u Gornjoj Varoši

Objavljeno: 24.10.18 u 08:46

Bogat sportski program je pred nama, a spektakl nas čeka ne ‘Enfildu’ gde Crvena zvezda u okviru Lige šampiona igra protiv Liverpula.

Naravno, krećemo upravo od tog duela. U trećem kolu grupe ‘C’ Crvena zvezda od 21 čas gostuje Liverpulu. Crveno-beli ili večeras plavi su apsolutni autsajder, ali četa Vladana Milojevića sigurno neće sa belom zastavom istrčati na teren. Prenos je na RTS-u od 21 čas.

To danas nije sve od prenosa Lige šampiona, od 19 časova Arena sport jedan i dva nam donose duele PSV-Totenhem i Klub Briž-Monako. Od 21 čas Arena sport jedan prenosi derbi između Borusije i Atletiko Madrida, na ‘dvojci’ je multiprenos, na ‘trojci’ možete pogledati derbi Barselone i Intera, a na ‘četvorci’ PSŽ-a i Napolija.

Od 14 časova, Arena sport jedan prenosi meč osmine finala Kupa Srbije između Zemuna i Partizana. Tu su još Kup Crne Gore, ali i Kopa Libertadores duel Palmeirasa i Boke juniors.

Sport klub nam danas donosi duel Breše i Crvene zvezde u Evrokupu. Utakmica se igra od 20.30, te će navijači našeg kluba biti podeljeni šta da gledaju, košarku ili fudbal. Dan na Sport klubu otvaraju tenis u Beču, ali i veliki broj mečeva Evrokupa.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter