2
Evrokup

FOTO: STARSPORT

EVROKUP: Ovog puta greške su skupo koštale – prvi poraz Zvezde u sezoni!

Objavljeno: 24.10.18 u 22:31

U četvrtom kolu Evrokupa košarkaši Crvene zvezde su poraženi od Breše u Italiji rezultatom 69:61.

Crvena zvezda je u Breši odigrala vrlo sličan meč poput onog iz Monte Karla, kada je u samom finišu uspela da slomi Monako. Večeras nije bilo tako i tim Milana Tomića je upisao prvi poraz ove sezone.

Meč je počeo furioznom igrom beogradskog tima i neverovatnom serijom 24:2, a iako se ta zaliha istopila do kraja prve četvrtine, radovala je efikasnost u napadu i čak 31 postignut poen u uvodnih 10 minuta.

Međutim, Zvezda je brzo zaređala sa greškama, a domaćin je odgovorio u drugoj četvrtini. Dobio ju je sa 24:7 i na veliki odmor čak otišao sa pola koša prednosti, rezultatom 39:38.

Treća deonica produžila je malu krizu Crvene zvezde, a domaći sastav je pogađao nekoliko vrlo važnih šuteva sa distance i izborio se za par ‘ničijih’ lopti koje su donele prevagu i ‘plus pet’.

U poslednjem kvartalu svaki koš bio je kao ‘gol’, a o količini grešaka i nervoze dovoljno govori da je prvi koš uopšte bio pogodak Bilija Berona za tri poena na 5:38 do kraja utakmice. Zvezda nije uspevala da veže dva ili tri dobra napada i preokrene meč u svoju korist. A malo joj je falilo.

Kada je Stratos Perperoglu ubacio trojku za 58:57, delovalo je da Zvezda može da ponovi završnicu iz Monte Karla, ali je već narednih nekoliko napada donelo greške, što je uz par promašaja sa linije slobodnih bacanja ipak odnelo utakmicu van domašaja.

Nakon dva promašena penala Maika Cirbesa, u poslednji minut Breša je ušla sa čak poena viška i tu zalihu je uspešno sačuvala za konačnih 69:61.

Ubedljivo najbolji pojedinac meča bio je Bili Beron, koji je postigao čak 22 poena, dok je u pobedničkom taboru najistaknutiji bio Džerald Beverli sa 15 ubačenih koševa.

Evrokup, 4. kolo:

Grupa A

Galatasaraj – Monako 85:86
Andora – Ulm 103:95
Breša – Crvena zvezda 69:61

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0
2 Komentara
  1. BLAGI BOZE MILI BOZE STA SMO TI MI ZGRESILI DA U EKIPI UVEK IMAMO TATINE SINOVE PA NEMAM VISE SNAGE I ZELJE DA PUCAM SA ZIVCIMA ZBOG COVICA ALO BRE DA SKINES TAJ DRES I MARS U FMP TI SI BRE JEDAN PROPALICA KOJA BLAGE VEZE NEMAS O KOSARCI FILIPE COVICU ZVEZDA TONE KAD GOD SI U IGRI STOBOM U IGRI MI UVEK PUCAMO ZNAS STA SI TI TATIN SIN A NE KOSARKAS ZNAS STA JE RADICEVIC ZA TEBE STEF KARI TI AKO IMAS NESTO U GLAVI IDI MOLIM TE I TRENERU STA JE OVO GRK SUTIRA DESET PUTA I MASI I DALJE IGRA GDE BRE DOBRIC PUSTI TATINE SINOVE I PRIJATELJE HOCEMO IGRACE KOJI ZASLUZUJU DA IGRAJU

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter