1
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

DRAGOMIR OKUKA: Katastrofalna greška našeg najiskusnijeg igrača nas koštala (VIDEO)

Objavljeno: 19.10.18 u 21:02

Posle poraza njegovog tima od Čukaričkog, šef stručnog štaba Vojvodine Dragomir Okuka izjavio je da je Voša primila gol posle neobjašnjive i katastrofalne greške Milana Đurića, koji je u 92. minutu na svojoj polovini izgubio loptu nakon čega je domaćin postigao pogodak.

Vojvodina je danas poražena od Čukaričkog rezultatom 1:0 (0:0), u 12. kolu Super lige Srbije.

– Čestitam Čuki na pobedi. Mislim da je Vojvodina danas odigrala jednu dobru utakmicu. Nažalost, jedna neobjašnjiva i katastrofalna greška jednog od naših najiskusnijih igrača je uzrokovala poraz, ali to je sastavni deo fudbala. Možda bi najpravednije bilo da se završilo nerešeno, ali jednostavno, takve greške se ne praštaju. Protivnik je umeo da je kazni i zasluženo je pobedio. Ipak, možemo biti ohrabreni time što smo u većem delu utakmice delovali dosta dobro protiv kvalitetne ekipe Čukaričkog – kaže Okuka.

Na konferenciji posle meča, on se nije složio sa konstatacijom novinara da Vojvodina po kvalitetu igrača koje ima mora da ostvaruje mnogo bolje rezultate.

– Uzimajući u obzir to da smo igrali protiv Čukaričkog, koji beleži dobre rezultate, mislim da smo danas u većem delu meča bili ravnopravan rival, a to koliko imamo bolje igrače vidi se i po fudbaleru koji je napravio tu katastrofalnu grešku. Ipak, slažem se sa tim da Vojvodina mora da igra i igraće bolje. Ovo danas je dobar put ka tome – izjavio je Okuka.

Naredni meč, fudbaleri Vojvodine odigraće već u sredu, kada će, u osmini finala Kupa Srbije, na svom terenu dočekati ekipu Sinđelića iz Beograda.

0
0
1 Komentara
  1. Nije Djuric napravio katastrofalnu gresku,nego je on katastrofalno pojacanje, kao.i vecina igraca dovedenih u poslednja 2 prelazna roka, 75% njih nema mesta u Vojvodini…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter