0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

FLEŠ IZ NOVOG SADA: Kinezi posetili Vojvodinu, moguća saradnja!

Objavljeno: 18.10.18 u 22:30

Predstavnici jedne renomirane kineske kompanije danas su posetili FC “Vujadin Boškov” u Veterniku, povodom moguće saradnje koju bi uspostavili sa FK Vojvodina.

Fudbalski centar “Vujadin Boškov” u Veterniku danas je posetio predstavnik jedne renomirane kineske kompanije, koja je zainteresovana za eventualnu saradnju sa fudbalskim klubom Vojvodina. Naime, kao sponzor jednog kineskog fudbalskog kluba, ova kompanija je zainteresovana da u omladinsku školu “Ilija Pantelić” na jednogodišnje usavršavanje pošalje dvojicu najtalentovanijih omladinaca iz tog kluba i da za to, kao nadoknadu, fudbalskom klubu Vojvodina uplati određeni novčani iznos, a po dogovoru između dve strane, odlučeno je da naziv ove firme bude saopšten javnosti tek ukoliko dogovor i definitivno bude postignut.

Kineskog predstavnika je u FC “Vujadin Boškov” dočekao i ugostio predsednik FK Vojvodina Dušan Vlaović, koji mu je najpre pokazao sve ono sa čime raspolaže Vošin trening centar, uključujući i sobe za smeštaj igrača, sobe za oporavak, restoran, kuhinju, teretanu itd. Sudeći po izrazu lica, današnji gosti Vojvodine bili su impresionirani onim što su videli, o čemu najbolje svedoči njihova izjava da imaju utisak kao da su došli u hotel.

Fudbalski klub Vojvodina je prethodno već realizovao sličnu saradnju sa konzorcijumom “JJ group” iz Japana, po kojoj je godinu dana na stažiranju u omladinskoj školi “Ilija Pantelić” proveo trener iz ove zemlje Rio Sakai.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter