0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ISKORISTILI PAUZU: Radnički bolji od Radnika u prijateljskom meču, pozlilo pomoćnom sudiji

Objavljeno: 12.10.18 u 22:20

Fudbaleri Radničkog iskoristili su reprezentativnu pauzu da sa Radnikom iz Surdulice odmere snage u prijateljskoj utakmici. Radnički je upisao pobedu, a gol je postigao Marko Mrkić u 45. minutu utakmice.

Trener Radničkog Nenad Lalatović u ovoj utakmici dao je prostora igračima sa manjom minutažom.

Domaći tim pretio je tokom celog meča, Nikola Vasiljević je u prvom delu imao nekoliko sjajnih intervencija, a gol, a ispostaviće se i pobedu, doneo je Marko Mrkić.

Nakon prodora Siniše Babića po levoj strani, lopta je bila upućena Haskiću, a iskusni napadač propustio je do Mrkića koji je sa desne strane u trku plasirao loptu iza leđa reprezentativnog golmana Vasiljevića.

Utakmica je prekinuta u 82. minutu, kada je pozlilo pomoćnom sudiji.

Radnički – Radnik Surdulica 1:0 (1:0)
Stadion Čair: 300 gledalaca
Sudija: Aleksandar Živković
Kartoni: Radnički: Babić (ž) Radnik: Džemaili (ž) i Pavković (cr)

Radnički Niš: Zivkovic, Todorovski, Stanković, Mijailović, Pankov, Drinčić, Noma, Stanisavljević, Babić, Haskić, Mrkić. Igrali su još: Bulajić, Bondarenko, Đorđević, Crnomarković, Jovanović Aleksa, Jovanović Aleksandar, Apostolović i Nikodijević.

Radnik: Vasiljević, Mladenović, Žarković, Stevanović, Pantelić, Stojanović, Nikolić, Frencis, Đoorđević, Džemaili, Kovačević Igrali su još: Lekić, Ćubrilo, Pavlović, Pejčić, Stojanović M, Dermicakis i Danoski. 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter