0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PLJUŠTE KAZNE: Zvezda najviše plaća, Stojković ‘pomilovan’, Mrkela, Vazura, Iliev i Partizan takođe kažnjeni

Objavljeno: 11.10.18 u 13:18

Disciplinska komisija fudbalskog saveza Srbije odredila je kazne vinovnicima svega onoga šte se dešavalo vezano za 158. večiti derbi.

Na meti disciplinaca pored klubova našli su se funkcioneri, ali i golman Partizana Vladimir Stojković i još neki treneri klubova iz Superlige Srbije.

Kao organizator utakmice Fudbalski klub Partizan moraće da plati 350.000 dinara, sem toga što se na teret ovog kluba stavlja večiti derbi, tu su i kazne za mečeve protiv Bečke i Rada zbog ‘nesportskog ponašanja navijača’. Crvena zvezda prošla je lošije u ovom postupku jer će morati da u kasu Saveza uplati 550.000 dinara kao posledica svega onoga što se dešavalo u Humskoj, ali i na mečevima protiv Vojvodine, Napretka i Mladosti iz Lučana.

Kada je reč o pojedinačnim kaznama najviše će morati da izdvoji Mitar Mrkela, koji je kažnjen sa 120 hiljada dinara zbog izjava na račun golmana Partizana. Njegov kolega na toj funkciji u Humskoj Ivica Iliev kažnjen je sa 80.000 dinara, Miloš Vazura sa 70 hiljada, dok je najbolje prošao golman crno-belih sa 50 hiljada dinara

Trener Partizana Zoran Bata Mirković zaradio je opoomenu zbog komentarisanja suđenja, dok su najgore prošli Dragan Antić i Milorad Kosanović koji neće moći da vode svoje keipe u narednim mečevima.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter