0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

MILAN TOMIĆ: Monako je nepredvidiv, ovo moramo da zaustavimo…

Objavljeno: 08.10.18 u 18:51

Pobeda Crvene zvezde u Podgorici je arhivirana i na Malom Kalemegdanu se već okreću narednom izazovu, drugom kolu Evrokupa.

U njemu će crveno-beli na noge Monaku, klubu iz kneževine koji poslednjih godina igra veoma važnu ulogu u francuskoj košarci. Monako je u prvom kolu demolirao Brešu u Italiji.

– Imaju dve pobede i dve izgubljene utakmice do sada. Nepredvidivi su. Imaju dosta igrača koji u tranziciji mogu da odigraju jedan na jedan, u kontranapadu. To je ekipa koja igra relativno prosto, nema mnogo napada. Znaju šta hoće da rade na terenu i da maksimalno iskoriste igrače koje imaju u timu – rekao je Tomić danas na otvorenom treningu.

Džo Regland je spreman, a Dejan Davidovac

– Reglandu je mnogo bolje, spreman je za duel sa Monakom. Ostali su dobro. Davidovac je bio sa nama u Podgorici, sve ide po planu, videćemo kada će biti maksimalno spreman – zaključio je Tomić.

Utakmica između Monaka i Crvene zvezde igra se u sredu od 19.45.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter