9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ NIJE ZADOVOLJAN: Imali smo puno problema, moramo da vidimo šta ćemo i kako dalje…

Objavljeno: 07.10.18 u 15:52

Trener Crvene zvezde istakao je da će reprezentativna pauza dobro doći njegovom timu, kako bi sanirao sve probleme koji su se skupili.

Crvena zvezda je danas slavila u Gornjoj Varoši protiv Zemuna i to nakon preokreta i gola za trijumf u 91. minutu. Strelac tog pogotka za veliku radost zvezdaša bio je Marko Marin.

Ovaj meč za srpskog prvaka stigao je posle bolnog poraza od Pari Sen Žermena u Ligi šampiona od 6:1 i bilo je primetno da Vladan Milojević nije bio previše zadovoljan.

– Čestitao bih ekipi Zemuna na dobroj igri. Očekivao sam da ćemo biti na ovom nivou, imali smo dosta problema, ali na sreću završeno je kako je završeno. Imamo sad vremena da vidimo šta i kako dalje – izjavio je Milojević posle meča za ArenaSport.

Zatim je na konferenciji za medije bio nešto opširniji.

– Zahvaljujem se ekipi Zemuna na igri. Bila je dobra utakmica ali uopšte gostoprimstvo koje sam vec doziveo isto kao prošle godine kad je Boaći dao gol. Zemun je dobra ekipa, njihov trener radi dobar posao sa plejadom mladih igrača. Imali smo problema sa levom stranom. Iz takvog prekida smo primili gol, da su dali i drugi ne bismo se vratili. Imali smo 45 minuta drugog dela da svim raspoloživim silama dodjemo do gola. Za taj jedan gol smo bili bolji. Imacemo gro prvotimaca u reprezentacijama. Dobro cemo se odmoriti. Zemunu želim da nastavi da radi i ostane u ligi – rekao je Milojević.

Sada sledi pauza od dve nedelje u Superligi Srbije, u kojoj Crvena zvezda drži ubedljivo prvo mesto sa sedam bodova prednosti u odnosu na Partizan i Radnički iz Niša.

0
0
9 Komentara
  1. ajde da vidimo koliki je to budzet,nasparam Salcburga,Napolija,PSZ,Liverpula..o tome vam pricam, sa kakvim budzetom i igracima su usli u LS.a nasa liga je u bunaru odavno..tu bih i ja mogao da igram ,posle dva meseca prireme,slusaj MACVA,RADNIK,DINAMO ,BACKA..SVE ELITA! Mbape i Neimar vrede kao cela nasa liga sa sve stadionima!

    0
    0
    Odgovori
  2. Milojević treba da ode, nema kapacitet da vodi ovaj tim, ti možeš da motiviše za jednu utakmicu u al za ostalo treba taktika a ne foliranje bez igru oćeš bodove i golove. Hvala! Srećan put.

    0
    0
    Odgovori
  3. milojevicu, mani se glume i gluposti … dok imate predsednika zvezde u senci … za drzavni projekat-zvezdu problema nema …!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. MILOJEVIĆ NIJE ZADOVOLJAN: Imali smo puno problema, moramo da vidimo šta ćemo i kako dalje… iste ove reči iz naslova, Milojević je rekao i posle utakmice sa Partizanom! U timu su mu i dalje „kapitalci“. Nema brze igre i tranzicije, nema borbenosti, nema ideje na sredini, nema presinga i dalje se igra jalovo, ljigavo za gledanje!

    0
    0
    Odgovori
    • a,koga bi ti stavio znalac? Pa Miloje je doveo ovakvu Zvezdu ,sa nikakvm budzetom ,sa igracima bez obestecenja koji su dovedeni za tepsiju ribe do Lige Sampiona,sto je ravno prvom Sletanju na mesec,slazem se da im je malo udarila slava u glavu i da nema one borbenosti,ali doslo je do zamora materijala ,pa oni igraju od kvalifikacija za LS bez pauze ,moralo je doci do pada u igri,a poraz od PSZ nije merilo jel su oni fudbalski vanzemaljci,i mnogim klubovima jacim od Zvezde lako daju tri,cetiri komada..,i dalje mi samo smeta sto su zakazali u borbenosti i sebicnosti,sto nije krasilo Zvezdu u poslednje vreme,nego ih je timska igra dovela do rezultata.

      0
      0
      Odgovori
      • Kažeš u svom komentaru…“doslo je do zamora materijala ,pa oni igraju od kvalifikacija za LS bez pauze…“ To nisam znao! Ali, sada si mi otvorio oči! Znači, mnogo su umorni! Dakle, to je razlog što Zvezda igra sporo, bez brze tranzicie, neborbeno, bez visokog presinga, bez ideje na sredini terena! Jedan od razloga je verovatno i taj što Zvezda ima vrlo kratku klupu! Nema ona 30-tak fudbalera kao neki drugi timovi! U ove razloge koje si ti naveo ne spadaju loša i kukavička taktika trenera Milojevića i nesposobnost Milojevića, da napravi jednudobru taktiku! Još od prelaznog roka u januaru, Zvezda igra na isti način! Protiv slabijih protivnika tu je bunarenje, uz telefonske centaršuteve štopera a protiv jačih protivnika tu je „parkirani autobus“ u svom šesnaestercu, ali i kod jedne i druge taktike moraju igrati strašni „kapitalci“!

        0
        0
        Odgovori
      • KAKAV BRE NIKAKAV BUDZET. PA DOVELI SU
        NE AUTOBUS NEGO CEO
        TRAMVAJ FUDBALERA PREKO TRIDESET ADVA TRI NA POZAJMICU KOJE I NJIH
        MORAJU DA PLACAJU. TU JE
        DRZAVA DALA VELIKI NOVAC ALI CRECNO PAVKOVISTI
        SU PROSLI SALCBURG
        I SAD JE LAKSE. E MOJI
        GARAGANI. DOBILI STE TOLIKI NOVAC STO NIKO NIJE DOBIO DO SAD. PLJACKA. SAMO BAHATO!!!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter