6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STARTNIH 11: Milojević primoran na jednu izmenu (SASTAV)

Objavljeno: 03.10.18 u 10:00

(Iz Pariza za HotSport – Darko Noveski)

Čini se da neće biti iznenađenja u timu Vladana Milojevića za meč decenije sa Pari Sen Žermenom na „Parku prinčeva“.

Posle vesti da je Ričmond Boaći ostao u Beogradu postalo je čini se jasno kojih će 11 momaka istrčati na travnati tepih stadiona „Park prinčeva“. Na golu je neprikosoveni Milan Borjan, pored Filipa Stojkovića, Milana Rodića i Miloša Degeneka u odbranu se posle kraće pauze zbog povrede vraća kapiten Vujadin Savić.

Na mestu igrača zaduženog za kvarenje protivničkih napada igraće Branko Jovičić, dok će ‘radilica’ na sredini terena biti Nenad Krstičić. Organizator igre crveno-belih trebalo bi da bude Goran Čaušić.

Kada je reč o trojici ofanzivnih igrača tu dileme nema. Po desnom boku delovaće Veljko Simić, leva strana je zagarantovana Marku Marinu, dok će u samom špicu delovati El Fardu Ben.

Podsetimo, meč između PSŽ- a i Crvene zvezde u okviru 2. kola C grupe Lige šampiona igra se danas od 19 časova na ‘Parku prinčeva’ u Parizu.

Projektovani sastav: Borjan- Stojković, Savić, Degenek, Rodić – Jovičić, Krstičić, Čaušić, Simić, Marin – Ben.

0
0
6 Komentara
  1. Grobari, nemam reci za vas majke mi. Stidim se sam sebe sto sam kao zvezdas gledao i navijao da Cirkovic da onaj penal. Sad bih sebi ruke pojeo jer sam ih digao. Pa gde je malo ljudstva, gdje je obraz, ja ne znam cemu ovo drustvo vodi…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter