0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ BEZ STRAHA: Otkrio kako protiv Nejmara i kakvo je stanje sa Boaćijem – ‘Svima ćemo gledati u oči!’

Objavljeno: 02.10.18 u 18:57

Trener Crvene zvezde biranim rečima je govorio o sutrašnjem velikom protivniku u drugom kolu Lige šampiona, ekipi Pari Sen Žermena.

Crvena zvezda sutra od 18:55h igra veliki meč drugog kola Lige šampiona, a rival će biti tim koji želi da osvoji ‘ušati pehar’ na kraju sezone i među prvim je favoritima za taj poduhvat.

Stoga se nisu ni mogle očekivati razmetljive izjave iz tabora srpskog prvaka.

– Igramo protiv protivnika koji zaslužuje poštovanje, ne samo evropskog, već i svetskog fudbala. Favoriti su za osvajanje trofeja. Mi smo u evropskom usponu i drago nam je da smo omogućili ljudima na Balkanu da vide jednog ovakvog rivala. Nikoga se ne plašimo. Mi rastemo kao ekipa – izjavio je Vladan Milojević na konferenciji za medije.

Nakon toga su pravo na pitanja dobili francuski novinari i. naravno, prvo pitanje bilo je o Nejmaru i kako zaustaviti brazilskog superstara.

– Znamo dobro ko je Nejmar. PSŽ je skup sjajnih pojedinaca, fenomenalno tim vođen dobrim mladim trenerom. PSŽ nije vođen jednim igračem – odgovorio je Milojević.

Zatim i o navijačima iz Srbije i da li se sutra očekuju sukobi. Milojević je naglasio da je slika o njima  ‘iskrivljena’ u evropskoj javnosti.

– Oni su naša snaga, ali ih neće biti ni sutra ni protiv Liverpula. Voleo bih da su navijači sa nama, jer to je jedno strastveno navijanje. O drugim stvarima ne bih pričao.

FOTO: STARSPORT

Milojević smatra da ni favoritu kakav je PSŽ neće biti lako protiv Zvezde, čak ni u Parizu.

– Nijednoj ekipi neće biti lako protiv nas, svima ćemo gledati u oči. Vraćamo se na velika vrata Evrope. Sve tri ekipe su dobre, ako me pitate ko će proći, onda su favoriti PSŽ i Liverpul – rekao je strateg crveno-belih i odgovorio na pitanje o El Fardu Benu.

Ben je odličan napadač, dobro radi i napravio je korak više. Doneće mnogo Zvezdi – istakao je Vladan Milojević.

Zatim je usledila kraća analiza kolege na protivničkoj strani, Tomasa Tuhela, kao i timu koji će mu suprostaviti.

– Velike ekipe imaju standardan način igre, imaju brže i tehnički sjajne igrače. Tuhel je agresivno igrao sa Majncom i Dortmundom i ne verujem da će nešto menjati. Mi imamo naš plan, a još ne znam ko će igrati. U razgovoru sa medicinskim timom nismo želeli da rizikujemo sa Boaćijem. On se vraća posle reprezentativne akcije – odgovorio je Milojević na pitanje o povredi Boaćija.

Na kraju i mala paralela u fudbalu nekada i sada.

– Pamtim timove stare Jugoslavije, ali taj fudbal i sada je nebo i zemlja. Velika je razlika u budžetima, sada imate velike evropske ekipe. Klubovi imaju veliku zaradu imaju više od kompanija nekih. Mi do pre četiri godine licencu da igra Evropu. Danas sam srećan što smo deo Lige šampiona, i nadam se da ćemo dugo igrati – zaključio je Milojević.

Sa ‘Parka prinčeva’ – Darko Noveski

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter